Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Princ Philip nabízí pomoc a pochopení. Bulvární novinář má políčeno na sólokapra a obrátí se na Dianu s návrhem na sepsání knihy, ve které má být úplně všechno. (Netflix)

Recenze (11)

Skrivan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavní dějová linka této epizody se točí kolem vzniku knihy o Dianě a já zůstávám uchvácen Elizabetiným výkonem. Člověk jako by opravdu sledoval a poslouchal Dianu, emoce jsou naprosto uvěřitelné a člověka se opravdu dotknou. Druhá dějová linka s princem Philipem zas tak zajímavá není, ale ta první ji naprosto převyšuje a zastiňuje. Z páté série jsem zatím nadšený. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Johnathan Pryce opäť potvrdzuje že vzťahovky mu idú. V dvoch pápežoch mu to šlo tak ako tu. Výborne. Vie poradiť aj vdove aj neveste. Vie totiž ako to chodí a to nielen v živote, ale aj v zákulisí. A v tom zákulisí sú všetci malomocni. Charles a.k.a. John Cena z Wishu mi je stále nesympatický, možno je to aj tým že predstavuje záporáka a psychického tyrana, ktorý sa mi protivi už by default ()

Reklama

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diana stále není Diana, Charles Charlesem, no, Philip se Philipem trochu stává. Jen mám pocit, že maskéri se neshodli, kolik let má mít, hazi deset let sem deset let tam. Komuzeto nabízel tu pomoc a pochopení? Trochu jsem se ztratil v osobách a v obsazení. Druhá linka s Dianou byla srozumitelnější, ale na třetí hvězdu to prozatím ještě nebylo. 40 proc. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně cítím závan starý dobrý Koruny. Ne tak docela, ale lepší než nic. Aspoň se děje něco zajímavýho, protože se polovina dílu točí kolem Diany a jejího příběhu. Kromě toho je to pořád nemastný neslaný. Kamera je skvělá, hudba taky, herci taky, ale něco tomu chybí, třeba lepší scénář by nebyl na škodu. U seriálu, kterej si vybudoval pověst na skvělých dialozích a výborně vykreslených charakterech, je průměrnej scénář velkej průser. Minulý série měly taky horší epizody, ale pořád byly v duchu celýho seriálu. Dějová linka prince Philipa by ani nemusela existovat. Minule jsme nahlédli hlouběji do jeho osobnosti, když si procházel existenční krizí. Byl to pro něj bod zlomu, kterej ho změnil. Ale teď? Jediný, co se pro něj změnilo je, že si našel novej koníček. Hodnocení: bála jsem se dramatizace a teď si říkám, že i to by bylo lepší/10 ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jonathan Pryce je hlavnou postavou tejto epizódy, je to výborný herec - to vieme všetci, ale na rolu vtedy 70 ročného princa Philippa pôsobí ozaj dosť staro akoby už mal po 80ke. Myslím si, že radšej mohli dať mladšieho herca. Imelda Staunton sa tu len mihne. Najväčší problém mám zvyknúť si na Elizabeth Debicki ako Dianu. Keď som sledovala Emmu Corin alebo Kristen Stewart vo filme Spencer, videla som v nich naozaj Dianu, zatiaľ však keď pozerám piatu sériu The Crown vidím len herečku, ktorá sa na Dianu hrá a neviem či to je len jej výškou, no jednoducho zatiaľ v nej Dianu nevidím. Chválim však, že aj Staunton aj Debicki perfektne zvládli hlasy, ako by som počula kráľovnú aj Dianu, takže po hlasovej stránke super! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama