Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Princ Charles řeší skandál nevídaných rozměrů. Nahrávka jeho telefonátu s Camillou totiž unikla na veřejnost a způsobila mu velké trable v manželství. (Netflix)

Recenze (10)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tampónový kráľ vo víre splachujúceho záchoda sa dostáva po odluke okamžite na titulky, minulosť ho dobieha bez milosti. John Cena z Wishu je stále pre mňa zlý casting a na mladšieho ucháňa proste nemá. Každopádne, Camila vie ako ho podporiť a dáva mu impulz, ktorý ho vystrelí do vlastnej show. Škoda že dopady intímneho rozhovoru neboli ukázané, jej muž len proste vstal z gauča a odišiel, toto bolo pre mňa odfkláknuté ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pamatujete, jak jsem řekla, že se seriál konečně obrací k lepšímu? Tak tenhle výrok beru zpátky, protože ne, neobrací. Celej díl se točí kolem Charlese a Camilly a jednoho uniklýho telefonního hovoru. Jinými slovy má královská rodina na krku další skandál. Zdá se to jenom mě, nebo zatímco v minulých sériích každej skandál vypadal, jakoby skolil monarchii navěky, teď nemá žádnej dopad? Spíš to vypadá, že nikoho nezajímá. Žádná odezva veřejnosti, žádná velká reakce královský rodiny. Kde se co posralo? Tvůrcům se dokonce povedlo udělat Dianin "revenge dress" o ničem. Tahle událost měla masivní ohlas, řeší se i v dnešní době, a my jsme dostali tři ubohý záběry? Hodnocení: Charlesův proslov na konci je sice dobrej, ale to prostě nestačí/10 ()

Reklama

Jacinda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc by mě zajímalo, jak by to vypadalo, kdyby Charles vládl dřív. A sice netuším, jak moc pravdivý tento seriál je, ale hádám, že to bude asi blízko. A tak tu vidíme skvělého Charlese (už si zvykám i na herce), panoptikum starých pan včele s Babou Jagou a uraženou Dianu, která dělá, jako by nic z toho už pár let nevěděla. A znovu opakuji, že nechápu, jak někdo může starou královnu obdivovat. Co dokázala bylo zajímavé. Ale co nedokázala je stejně tak otázka k diskuzi. Člověk má vědět, kdy odejít. Ona se jen snažila hecnout smrt, nehledě na to, co přinese británii. Že má současná britská rodina instagram je skoro zázrak. ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Serial se diky Bohu za posledni dva dily zvedl z upadajici urovne zpet na uroven, na jakou jsme zvykli. Charles se konecne stal Charlesem, herec West od tehdejsiho prince z walsu odkoukal a prevzal spoustu gest zvlaste mimickych, ale v tomto dile nezustal pouze na tomto povrchu, ale sel i do vetsi hloubky. Tvurci evidentne krale Karla III nepotopili, ale snazili se z choulostive situace vybruslit tak, aby se vyhnuli nejake te zalobe, ale aby ta vyhybka nebyla na ukor jejich objektivite. Aby se proste vlk divaka nazral a koza kralovy dustojnosti zustala cela. Ukol nemozny vsak zvladli se cti. Dilu mi vsak vice chybelo rozebrani dusledku, jaky mel clanek v Mirror o tamponech vliv na Kamilu, jeji manzelstvi a jeji rodinu. Par radoby vserikajich vzajemnych pohledu a paparaziu na zahrade je malo. I Kamila urcite ma sve city a svou dustojnost, stejne tak jako jeji manzel a deti. Proste to, jak se citi Kamila, jakoby nezajimalo ani serialoveho Charlese, ani scenaristy. Po dokonalosti predchozi casti tedy o neco slabsi hodnoceni. 80 proc. ()

Anife 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, Dominic West prostě Charles není. Nějak ho tam nevidím, nemůžu si zvyknout. I tak mě ale epizoda potěšila. Bála jsem se, že celá série bude věnovaná Dianě, tak má radost, že se tenhle díl zaměřuje na Charlese jako komplexní osobnost se všemi klady, zápory, silnými i slabými stránkami. Camilla naprosto přesná, Anne opět skvělá 'údernice' jako její předchůdkyně. Začínám být s 5. sérií fakt spokojená a to to ze začátku moc nevypadalo. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama