Reklama

Reklama

Sousedské noční můry

(seriál)
  • USA Fear Thy Neighbor
USA / Kanada, 2014, 47 min

Hudba:

Simon Poole

Hrají:

Tish Iceton (vypravěč), Craig Cyr, Hailey Kittle, Logan Thompson, Ellie O'Brien, M.E. Lewis, Jorja Cadence, Colin Price, Greg Zajac, Diana Chrisman (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ne vždy je sousedské soužití mírumilovné. Poznejte příběhy lidí, kterým se proměnilo v noční můru... (TV Prima)

Recenze (7)

ajaxx 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavé a velice dobře natáčené včetně originálních záběrů. Velmi poučná série, jen je škoda, že u nás se vysílali jen 3 řady. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že je to dostatečně poučné pro každého z nás. Není nad to, vycházet se svými sousedy dobře. Tyto dokumenty nám ukazují, kam až dokážou někteří lidé zajít kvůli, třeba zpočátku úplně malichernému, problému. A také, že spory se mají řešit, když jsou malé a nenechat je dorůst do obrovských rozměrů. Potom už jen násilí plodí násilí. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale ve většině těch dílů, které jsem viděl, rozhodně soucítím se záporáky. Já mít takový retardovaný sousedy, tak je snad taky zlikviduju, vždyť to je skoro služba společnosti. Ono to asi bude tím, jak pitomě to je natočený. Né teda úplně nejpitoměji, může to být mnohem horší, ale i tak je to dost hloupej, přehnanej a senzacechtivej bulvár s klasickými prvky. Opakování, spekulace, dramatizace, výpovědi lidí, kteří slyšeli že... Ale dobrá kulisa, kde idioti dostanou za vyučenou. ()

Homerking 

všechny recenze uživatele

Dokumentární seriál založený na skutečných případech, kdy spor mezi sousedy eskaluje do té míry, že skončí krveprolitím, žasnul jsem kvuli čemu jsou lidé schopni zabíjet. Herecké výkony slabé ale to mi vůbec nevadilo, shlédnuty čtyři série. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama