Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Východoněmecký agent typu „Romeo", Lars, se v západním Berlíně úspěšně sbližuje s pracovnicí britské rozvědky Lauren. Ta ovšem po konfrontaci se svým drzým rebelujícím synem začne o vztahu s mladším mužem pochybovat. Lars musí nasadit veškeré trumfy osvojené výcvikem, aby ve svém úkolu uspěl. Larsova sestřenice Juliane přijde na to, že u její sestry Klary se projevují vedlejší účinky anabolik, které dostává na trénincích plavecké reprezentace. Když o tom řekne matce, vnese to do jejich rodiny další napětí. Matka jednak ví, jak by na to reagoval manžel, a při tom se nechce vzdát vidiny privilegií, která by s sebou přinesla účast dcery na olympiádě. Mezitím Larsův otec Gregor prochází krizí svého komunistického přesvědčení, kterou ještě prohloubí, když má pro Stasi naverbovat nového informátora a vyhlídnutý kandidát se ukáže jako až nad očekávání horlivý. Tobias se před Axelem prořekne, že se podílel na kopání tunelu, vedoucím pod Zdí do západního Berlína. Alexovi se tak otevírá cesta k milovanému Duncanovi i vytoužené svobodě. Jen se musí nějak dostat do přízně supiny, která na tunelu pracuje. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

octopuska 

všechny recenze uživatele

ČT2 opět boduje s další vynikající minisérií. A opět potvrzuje, že je nejkoukatelnějším programem. Druhej díl přitlačil na pilu a atmosféra pěkně houstne. Larsík se pěkně vybarvil a ukázal, že není žádné jehňátko. Pomalu se rozkrývají příběhy všech zúčastněných a uvidíme, jak to všechno dopadne. Herecky výborné a hlavně neokoukané tváře jsou příjemné. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl ve stejné kvalitě prvního akorát teď musí agent Rómeo ulovit tu mladší analytičku. Česká stopa ve filmu je vidět více a více ( nejvíce asi nahatá dublerka českých hereček v milostných scénách ) a panelák s plastovými okny taky zabodoval proti dobovosti. ()

Reklama

Reklama