Reklama

Reklama

Vražda!

Mladá herečka Diana Baringová je obviněna z vraždy, čemuž ale nehodlá uvěřit jeden z porotců a rozhodne se její nevinu dokázat prostřednictvím vlastního vyšetřování, které nakonec vede k překvapivému rozuzlení. Vražda! je adaptací divadelní hry Clemence Daneové a Heleny Simpsonové, již si Hitchcock podle svých slov vybral především pro nabízející se možnosti využití zvukové technologie. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel Kulmon smazal svůj příspěvek.

Němi

Němi (hodnocení, recenze)

Jestli je nebo neni cely, to zas asi nejde tak snadno rict. Na IMDb uvadeji existenci ctyr verzi. Pri prevodu na evropske normy se take meni slabe minutaz... Urcite existuji jeste dve sceny, ktere v tomhle strihu nejsou, ale podle vseho se nejedna o nic zasadniho a jsou v ramci 2-3 minut. Beru tuhle variantu s uzitim malicko kratsiho sestrihu (z USA pravdepodobne) s krasnym a ostrym obrazem, nez nejakou nekvalitni.

Němi

Němi (hodnocení, recenze)

U nas prodavane DVD v kolekci "Rane filmy Alfreda Hitchcocka" obsahuje jeden z kratsich sestrihu filmu. Obraz je sice dokonale cisty, ale tech par minut bych rad videl. V galerii vidim dve fotografie scen, ktere na DVD nejsou (jednu z nich dokonce pouzili na menu disku :). I dle knizky o AH od Charlotte Chandlerove film obsahuje napr scenu z limuziny, ktera je ve finale mezi pasazi v cirkuse a na divadle, a na DVD neni.

Reklama

Reklama