Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

V blízkej budúcnosti sú medzinárodné korporácie skutočnými lídrami Európy. Jedna z najmocnejších spoločností, Promethee, sa snaží nahradiť verejné policajné zbory vlastnými súkromnými jednotkami známymi ako Čierny oddiel. Veliteľom tohto oddielu je Henry Munro. Idealistický policajt Sirius, ktorého život je v troskách po streľbe na jeho dcéru a odhalení najtemnejších tajomstiev jeho kariéry, sa spojí s veteránom Franckom Varnovem, keď vidí, ako Čierny oddiel postupne získava kontrolu nad zákonom samotným. Prevezme riadenie Franckovej alternatívnej jednotky, Sekcie nula, ktorej poslaním je vrátiť svetu vládu práva skôr, než svet, ako ho poznáme, nenávratne zanikne. (Incantator)

(více)

Recenze (5)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nečakal som, že použijem túto kombináciu slov, ale je to doslova francúzska seriálová sračka. Nič viac, nič menej. Od odpadu len kúsoček, pretože to technicky nebolo na odpad, toť vsjo. ()

Reklama

dudel3333 

všechny recenze uživatele

Čo tym chcel basnik povedať.....zrejme nič,pozeraš a zistiš ze si to ani pozerať nemusel.Zbytocne zabitych 6 hodin zivota....Hlupo to začalo aby to este hlupejsie skončilo ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný thriller o boji s usurpátory moci, kterými jsou mezinárodní korporace, je zasazený do blízké postapokalyptické budoucnosti. 1) Tomu odpovídají tmavé barvy i oblečení, Horní a Dolní město i prvoplánový bisexuální zloduch - šéf Černé roty._____ 2) Aby se mi podobný seriál líbil, musel by obsahovat alespoň některé z následujících prvků: zajímavý scénář (zde ano), sexy kluky (zde nejsou), vtipné hlášky, situace, režie, vtipy jako úhel pohledu (zde minimálně), duchovní poselství (zde žádné), atraktivní vizuál (zde nulový)._____ 3) Zaujal mě belgický 35letý Michaël Erpelding (poručík Palestra). ()

Wlastik 

všechny recenze uživatele

Zkuste to s titulkama, protože dabing je žalostný. Co se filmu týká, tak je to svět bez uklízečky. I na policejním okrsku. A milion pochybných věci okolo. ()

Galerie (80)

Reklama

Reklama