Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(155)

Seznamte se s našimi novými superhrdiny! Šestiletí Connor, Amaya a Greg chodí do školy jako ostatní děti. Když se ale ve městě stane křivda, tyto děti se silným smyslem pro spravedlnost se převléknou do svých pyžamasek, počkají až nastane noc a vydají se na svou misi. Situaci vždy zachrání díky společné spolupráci a využitím silné stránky každého z nich. (Disney Channel)

(více)

Recenze (3)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná srajda ty nové animáky na Disney Channel. Chápu,že je to mířené spíše pro menší dítě,ale i tohle je moc. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

I na to, aká som detinská a milovníčka animákov, by toto malo byť aj na mňa príliš, ale mám proste zvláštny vkus. Prvýkrát som seriál zhliadla len nedávno, keďže na Disney Junior občas sledujem Leviu hliadku a občas vo voľnom čase nechávame Disney Junior (či iný rozprávkový kanál) zapnutý, hoci mu veľkú pozornosť nevenujem. Obľubujem animáky, kde sa ľudskí hlavní hrdinovia menia na zvieracie bytosti so superschopnosťami (či naopak). Príbehy síce nič moc (veď čo by som i mala čakať od seriálu pre predškolákov), ale len vďaka konceptu a sympatickým hlavným hrdinom, musím dať minimálne 4*. A *myslím*, že môj obľúbený charakter je Catboy. Len strašná škoda, že seriál zatiaľ nedostal český/ slovenský dabing. ()

CaptainRex 

všechny recenze uživatele

"Pyžamáky" objevily nedávno moje děcka při sledování jiných animáků. Nakonec "chytili" i mě a to je co říct!! Na to, kolik je dneska podobných animovaných seriálů pro děcka, je tento doceladost zdařilý. Našli jsme si i předlohu, podle které je natočený a fakt SUPER. Škoda, že se ty knížky u nás nedají sehnat (a nejlíp v češtině). https://frogonablog.net/tag/romuald-racioppo/ ()

Reklama

Reklama