Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kosťa a jeho kamarádi jsou plní mládí a milují pouliční fotbal. Z celé party je právě Kosťa nejlepší a sní o tom, že se jednou stane profesionálním hráčem. Nemůže se však přinutit oslovit trenéra. Kosťova přítelkyně Nasťa sdílí jeho sen, ale pouliční fotbal je Kosťův život – jeho druhý domov, místo, kde se setkává s přáteli a hraje s nimi. Jednoho dne se Kosťův tým střetne s mužstvem z Kavkazu. Ani Rusové, ani Kavkazané však nejsou ochotni se o své hřiště s tím druhým dělit. Uspořádají tak turnaj na tři zápasy, přičemž vítěz získá celé hřiště jen pro sebe! A tady už nejde jenom o fotbal. Je to válka a v ní jde i o život! (Zlín Film Festival)

(více)

Recenze (3)

lena60 

všechny recenze uživatele

Hvězda navíc za pozitivní vyznění filmu. Po včerejší festivalové depresivní smršti ruský snímek zapůsobil na mou duši jako balzám...#zlinfest ()

Pevek2 

všechny recenze uživatele

Vysoce aktualni film, ktery ale sve tema nezneuziva. Fotbal je skvele natoceny, herci skvele vybrani, ale hlavni, je ze na sportovni film je perfektne na hrane vybalancovana mira patosu. Velky zazitek, kdyz pri jasnem gestu, ktere odmita nasili a spor plny sal zlinskych pubertaku zacal tleskat a vstavat. ()

Reklama

Reklama