Reklama

Reklama

Příběh jednoho života

  • Francie Une vie (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Normandie 1819. Po návratu z kláštera, kde studovala, se ještě trochu dětinská Jeanne vrací na venkovský zámeček k rodičům. Na jejich radu se provdá za místního vikomta, plna vůle ho milovat. Brzy se ale ukáže, že její muž ji bezostyšně klame a navíc je hrubý. Nevinná Jeanne postupně přichází o všechny iluze. Soustředí lásku na vymodleného syna, ale dočká se opět jen zklamání. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Recenze (6)

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to zobrazeno uvěřitelnou cestou, ale žádná rozpustilá zábava nebo vztahové okouzlení to není Při "Ty vždycky uhodíš na romantickou strunu viď" má člověk pocit, že to říká robot. Dialogy zřejmě mají být nosníkem celého filmu, ale označil bych to jako zbytečná žvanivost. Nechybí soudní rozvodový proces, naštěstí odročen na ráno. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

S předlohou obeznámena nejsem a film mě k jejímu přečtení rozhodně nenavnadil. Samotný děj rozplizlý do dvou hodin hodně unavoval a nesympatické, nekonečně naivní hlavní hrdince přesvědčené o své pravdě skutečně nešlo držet palce. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

na film jsem se těšila kvůli svému oblíbenci J-P Darroussinovi.Film s chabým scénářem,rozpačitými výkony herců, doslova dorazila mizerná práce s kamerou .Přitom Francouzi tenhle žánr umí uchopit a pohrát si s ním ke spokojenosti diváků.No nic ,možná příště se Brizé a Vignonovi zadaří. ()

DAVID.LOPAN 

všechny recenze uživatele

Jedna ze čtyr vznešených pravd které predal historický Buddha je, že utrpeni má pricinu a ja par minut premyslel, jestli to neni tento film. Sterilní nedobová nuda s nulovou atmosférou. Pribeh mohl byt kdysi terno, ale tohle jsme videli uz tisickrat a lepe. ()

dhejbal 

všechny recenze uživatele

Obávám se, že největší ukázkou zdatnosti tvůrců by bylo, kdyby po přečtení předlohy došli k závěru, že se tento příběh na filmové plátno vůbec nehodí. ()

wick 

všechny recenze uživatele

Zdařilá novela úsporně převedená na plátno...po první méně zajímavé polovině nabírá postupně na obrátkách a přináší zajímavé emoce rozpadu jedné rodiny. Příběh si zasloužil přeci jen lepší zpracování. ()

Reklama

Reklama