Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

heyda 

všechny recenze uživatele

Tady se ukazuje, že ani známé tváře francouzských komedií, neudělají automaticky dobrý film, pokud je příběh tak ohraný a scénář tak trapně napsaný. Je to škoda, protože to šlo udělat mnohem lépe. I tak, že bych opomenul ten ohraný námět. 1 hvězda je za pár momentů, kdy scénárista překvapil a nasadil tam překvapivou scénu, ale v porovnání s filmy jako je Léto all exclusive nebo Co jsme komu udělali to výrazně zaostává. 30% ()

xLIGHTx 

všechny recenze uživatele

Každého pobaví niečo iné. Niekomu tento film určite nebude vyhovovať. To je normálne. Osobne, Alibi.com ma príjemne prekvapilo. Nedosahuje to síce úroveň Policajnej akadémie, Horúcich striel, ani Bláznivej strely, ale mne to dosť vyhovovalo. Je tu viac podarených scénok, skečov. Našťastie nejde o nejaký vulgárny humor (až na dáku výnimku). Ústredný pár je sympa, aj zbytok osadenstva. Francúzske komédie, resp. kvalitnejšie fr. komédie boli dosť dlho v útlme /až na výnimky/, tu sa to javí celkom zaujímavo-nádejne /tím tvorcov už má niečo za sebou a azda i pred sebou; ostáva len veriť.../. Veľmi príjemná komédia s romantikou, nie nudná, ani trápna, s relatívne vyššou frekvenciou výskytu humorných scénok. Slušný je aj výber songov ku scénkam, niekedy je tá súhra, skombinovanie veľmi kúzelné a efektívne. (Nevedno, do akej miery to kopírovalo holandské Alibi, ale snáď nešlo až o také plagiátorstvo ako pri niektorých diplomovkách. :)) ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jako je to vtipné, je to francouzké, je to nápadité - tím však klady končí, protože to má jednu zásadní vadu, je to neuvěřitelně předvídatelné. Snad ani jedna scéna (možná kromě toho, kdo je otec) nepřekvapí, a to filmu hodně ubírá. No nic i francouzská komedie už není, co bývala, ale není to zase tak špatné....60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicka blazniva situacna francuzska komedia, ktora pojednava o chlapikovi, ktory ma agenturu na alibi pre rôznych zaletnikov, ale nakoniec sa mu to samemu vymsti. Prvych 20 minut trva, kym sa film rozbehne. Potom nasleduje fantasticka prostredna cast plna prepracovanych situacii z ktorych vyplyvaju vtipne pointy. Lenze v poslednej tretine akokeby tcorcom dosli napady a tak film zahltili primitivnymi vtipmi v ktorych niekto niekam neustale pada. Velkym plusom je mnozstvo popkulturnych odkazov na filmy a serialy z 80 a 90tych rokov. Fanusikovia Van Damma si uziju. Mna najviac potesil odkaz na BH 90210. Prekvapivo najzabavnejsie mi pripadali sceny v ktorych neustale terorizovali psa. Nastastie to nepôsobilo brutalne ale fakt vtipne. Herecke obsadenie mi pripadalo priemerne. Philippe Lacheau ako hlavny hrdina ma prilis nezaujal. Najlepsi bol otec jeho vyvolenej. Vysledkom je prijemna komedia, ktora ma viackrat rozosmiala, ale s prepracovanejsim scenarom to mohlo byt ovela lepsie. 7/10. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Phlip Lacheau pozeram je za kamerou, a aj pred, spolu so svojim kamaratom Tarek Boudalim. Tu sa mi zda ale ze Boudali je za inteligentnejsieho, a ma aj komedialny talent, a Lacheau proste taha za vyrazne kratsi provaz. Kazdopadne ako pise isty uzivatel, francuzska blazniva komedia este nevychcipala, a to je dobre. Hlavne ze to nie je dalsia multi kulti propaganda o tom, jak je vsechno vo Francii Ok a super a bez chyby, jaxi nejsem fandom multikulti : 69 % ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Ve filmu je vtipně ztvárněn „skok důvěry“ známý z herní série „Assassin's Creed“. (GfLion)

Reklama

Reklama