Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Alibi na klíč je takové moderní pokračování bláznivé francouzské komedie v čele s Philippem Lacheau (za mě měl zůstat radši v režisérském křesle a nechat tu roli na někom sympatičtějším) bojující o srdce krásné, ale v této roli taky nepříliš sympatické Elodie Fontan (její podezřívavý pohled mi lezl na nervy). Musím přiznat, že jsme se docela dost nasmáli, i když spousta vtipů je děsně prvoplánových, tak fungovaly (těžko říct, jak budou fungovat napodruhé). Ale nemyslím si, že tuto komedii zařadím mezi ty, které si s chutí pustím vícekrát. Škoda. Možná tomu trochu s tím nižším hodnocením křivdím, vzhledem k tomu, jak jsme se nasmáli, ale nějak se k těm čtyřem hvězdičkám nemůžu donutit. :-) ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

Letos asi nej komedie co jsem viděla, bavila jsem se celej film a hlavní hrdina velkej sympaťák. Ideální film, když chce člověk vypnout a jen se bavit. Francouzi stále umí, když chtějí. Je to odkaz na staré dobré komedie 70-80 let. A jelikož dobrých komedií je jak šafránu, chtělo by to více takový počinů. ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Ať se na to nedívají majitelé domácích mazlíčků, příliš by trpěli... jinak si v Alibi na klíč přijdou na své všichni krom nekrofilních vyznavačů mah jongu, troufám si říct. Frantíci si prostě servítky neberou a i když místy dupou na plyn až moc (zběsile, hehe), šťávu to má. Mě osobně zaujali Gregovi loajální spolupracovníci a souboj se světelnými meči za jízdy v karavanu, jinak jsem celý příběh o kupících se lžích brala s dost velkou rezervou, dnes za 3,5*. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nefekálních moderních komedií je jako šafránu, a Francouzi s Alibi bodují. Je to sice ztřeštěné, nekorektní a přehání se to s romancemi (asi kvůli ženám), ale výtlemů u filmu si užijete veĺa. Totiž, pokud taky jedete release se slovenskými titulky. Bontonu tenhle film asi někdo poradil, a dobře. Za mě FR komedie roku a od (K)lamač srdcí konečně něco dobrého. A na začátek příště víc ukázek práce agentury! ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Já nevím, mi to až tak vtipné nepřipadalo, ale to je samozřejmě jen můj názor. Jasně, alibi na klíč by mohlo nějakou dobu fungovat, ale nakonec by se to stejně provalilo. Tenhle filmařský počin měl dobrou myšlenku, ale podle mě mizerné provedení. Na můj vkus tady bylo až moc postav, nikdy nekončící zápletky a jedna obrovská kamufláž. Jedna scéna střídala druhou, bez jakéhokoli ladu a skladu a celé mi to připadalo až moc chaotické. Na druhou stranu, u některých situací jsem se opravdu dobře pobavila, jenže jsou tady i ty, které nebyly úplně podle mých představ. Film se na můj vkus až nekonečně táhl a chyběla tomu jiskra. Ani můj spolehlivý identifikátor nezabral, nerozbolela mě od smíchu bránice. Takže se tenhle film k těm dobrým, alespoň dle mého názoru, nepřidá. Nemá smysl doporučovat, protože díky vysokému hodnocení si jej stejně většina lidí pustí. Má smysl jenom varovat, že přílišná očekávání, jako byla ta má, se nevyplácí. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • 12.12.2022 oznámil režisér Philippe Lacheau na Twitteri očakávané pokračovanie tohto úspešného filmu. Zároveň dodal, že "dvojka" bude novou verziou príbehu s nečakanými zvratmi. (Arsenal83)
  • Natáčení začalo v dubnu 2016 a skončilo na konci července. Natáčelo se v Paříži, v Cannes (hotel Martinez) a jeho regionu a v L'Étang-la-Ville. (bianci)

Reklama

Reklama