Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dojde ke krádeži v klenotnictví. Má ji na svědomí jistý Jackson, který se chová poněkud iracionálně. Oba detektivové brzy zjistí, že se začal divně chovat poté, co se s bývalými přáteli z armády zúčastnil testů nových léků. Někteří z nich zemřeli za podivných okolností. Riggs sice dokáže Jacksona najít, není však schopen ho zatknout. Když policisté zjistí, že ukradl velké množství výbušniny, Riggs pochopí, že Jackson se chce mstít. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S kazdou ďalšou epizodou to je lepsie a lepsie. Konecne to malo okrem solidnej akcie, ktorej bolo tentoraz menej aj zaujimavy pripad. Riggs si ma uz nadobro ziskal, ale Murtaugh ma stale obcas trapne sceny. Fakt by to chcelo nejakeho schopneho scenaristu, ktory by pisal poriadne vtipy. 7/10. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super díl. Děj, a celý scénář palec nahoru. " Možná bys měl vymyslet nějaký poslední slova pro Trish. Ale snaž se, nechceš přece, aby brečela Desmondovi v náručí až tu nebudeš. Netahej sem Desmonda. Ty si přišel s Desmondem minule." Scéna kdy skáčou z budovy do bazénu je perfektní:-D. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama