Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté jsou přivoláni k masakru v místním občerstvení. Podle svědků zaútočili na restauraci motorkáři. Mezi mrtvými je i agent federálního úřadu DEA, Zigman. Ve chvíli, kdy probíhá ohledání místa činu, se objeví agentka Palmerová a informuje detektivy, co se zde stalo. Jeden z bývalých členů kartelu Flores chtěl předat DEA nějaké informace výměnou za ochranu. Policisté se od bezdomovkyně dozvědí, že z místa činu kdosi utekl. Vzápětí pozná v muži, který utekl, místního právníka, Leo Getze. Riggs a Murtaugh chtějí Leovi poskytnout ochranu před kartelem, ale postupně se ukáže, že kartel jde po Palmerové, ne po něm. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V serialy sa prvykrat objavil Leo Getz a ono to nakoniec nebola prilis velka zabava. Jeho predstavitel sa to snazil zahrat inak ako Joe Pesci. Tak utlmene az pôsobil uplne nevyrazne a nudne. Celkovo bolo v tomto diely malo humoru. Vynahradil to dostatok akcie. Niekolko prestreliek a skvele finale s vrtulnikom. No a dej sa trochu pohol ohladom Murtaughovej zeny a snad aj sa trochu nakopne aj Riggsov romanticky vztah. 6/10. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Dějou se samý špatný věci.. Zeptej se jeho !!" ;) Riggs s Palmerovou sice skončí v posteli, ale úplně jinak než by se jeden od Gibsonova nástupce nadál, s Getzem ovšem tvůrci naložili dost slušně.. ()

Reklama

PatrikP4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mírné zklamání z Lea Getze (Thomas Lennon) je sice dobrý herec, ale prostě Joe je Joe... ALE je pravda že člověk jednou ročně kouká na původní Zbraň a prostě je zvyklej na něco jiného... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama