Reklama

Reklama

Smrtonosná zbraň

(seriál)
Trailer 1
USA, (2016–2019), 39 h 50 min (Minutáž: 42–46 min)

Tvůrci:

Matthew Miller

Hrají:

Damon Wayans, Clayne Crawford, Seann William Scott, Jordana Brewster, Charles Baker, Kevin Rahm, Chandler Kinney, Rudolf Martin, Keesha Sharp, Toni Trucks (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(55)

Obsahy(1)

Seriál založený na slávnej filmovej sérii Smrtonosná zbraň predstavuje klasické policajné duo. Martin Riggs (Clayne Crawford) a Roger Murtaugh (Damon Wayans) sú parťáci, ktorí bojujú proti zločinu v súčasnom Los Angeles. (TV Markíza)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (65)

klerik 

všechny recenze uživatele

Na seriál sa dá zvyknúť a baviť sa na ňom. Pretože funguje to hlavné - vzťahy medzi postavami. Zápletky sú správne jednoduché (nabehneme tam a všetkých postrieľame), výbuchov je tiež dosť, len škoda, že ide o moderne točený seriál - občas zbytočne splašený v štýle CSI. Práve oldschoolovejší prístup i hudba (kde je sakra saxofón?) mohli z tohto seriálu spraviť totálnu pohodovku. Takto len solídny nadpriemer... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Myslím, že zásadní k vytvoření si "předsudku" je znalost/neznalost původní série filmů. Není a ni tak problém v tom, že jednotlivé postavy interpretují jiní herci, ale v tom, že mají jiné vlastnosti a budí mnohdy zcela jiný dojem. a to vadí (tedy alespoň mě to vadilo). Jako Rigs s knírkem? Roger je vtipálek? Cvokařka je kost!? O Leovi ani nemluvím... Prostě blbý. Výběr herců portfolio vlastností se ve vztahu k originálu nepovedlo. Pokud se nad tohle nadnesete, stačí už se jen poprat s občasným LOL efektem filmových debilit (popírání fyziky a biologoe přes závit... opravdu trošku to jde, ale nesmí to být parodie). Občasný znamená 1x za dvě až tři epizody. Za mě každopádně velmi akceptovatelné a příjemné. Jsem rád že pokračujeme druhou řadou. ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rámci první série spíše průměrný seriál s průměrnými herci, ale jednou vyjímkou ...D.Wayans jako Murtaugh je tragédie. Klasické "špeky" tvůrčího týmu jsou příliš evidentní a nedaří se je ani obkecat (např. ve filmech vtipně jiskřivé dialogy psycholožky s Riggsem působí v seriálu jako želatinová nuda a Leo Getz? Ještě,že v seriálu "pobývá" krátce. Jen ze sympatie k filmové předloze dávám o jednu hvězdičku více. Jinak seriál dobře plní svou funkci akčně komediální krimi a pokud přimhouřím jedno oko, pak se i občas pobavím.Chvályhodné je,že v každé epizodě se dá natrefit na odkaz kultovní filmové série a překvapivě dobře vyznívají rodinné strasti obou protagonistů. ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Jsem zklamaná, Riggse hraje chlap, co nemá charisma za nehet palce. Nepříjemný namachrovaný kokot-pardon. :) Damon Wayans, to je jiné kafe. V Posledním skautovi zdárně sekundoval Willisovi , a to se nezapomíná, toho jako náhradu za původního Mutaugha beru. Koukat se na to dá, i když mě vytáčí, že Riggse hraje takový šašek. Po čase musím přidat, že Trish je kráva. ()

Riff_Raff 

všechny recenze uživatele

První dvě řady byly peckový, prostě prdel! Postava Martina Rigse mě bavila a o to víc v kombinaci s detektivem Rogerem Murtaughem, kterého hraje týpek z posledního skauta (bývalý fotbalista hřebců). Tvořili spolu dost komickou dvojici. Třetí řada má díky nové postavě "Steva Stiflera" Seanna Williama Scotta trochu jiný ráz. Ale co už. Každý díl má parádní hudební vložku. Dost mě mrzí, že seriál nepokračuje! ()

Galerie (679)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama