Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Riggs slouží u texaské policie a jeho žena umírá po cestě do porodnice. Murtaugh se po infarktu vrací do práce, a protože jeho parťáka povýšili, nafasuje nového. A tím není nikdo jiný než převelený Riggs, trpící sebevražednými sklony. Prvním společným případem je vražda člena bezpečnostní agentury, který pracoval v přístavu a chtěl se s rodinou odstěhovat z města do velkého domu kdesi na venkově. Detektivové brzy pochopí, že se mrtvý zapletl s drogovým kartelem a že ho okradl. Když gangsteři unesou syna zavražděného, nezbývá detektivům nic jiného, než se s nimi přímo utkat. (TV Nova)

(více)

Recenze (11)

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Film je samozřejmě někde jinde, scenáristicky, herecky i po akční stránce. Ale na výplachový akční seriál to má slušně nahozené hlavní postavy a baví to vršením oblíbených klišé buddy movies. Řešený případ je zoufale banální, akce zapomenutelná, ale aspoň je jí dost a je sypaná pěkně průběžně (dvě honičky, přepadení banky s odporným digi-výbuchem, klasická finální přestřelka ve skladu, která skončí dřív než začne). A Jordana Brewster se tu moc neohřeje, což doufám v dalších dílech napravěj. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem fanoušek filmové série, mám to fakt rád. Nedávno jsem zjistil že je seriál, ale nikdy jsem se k tomu nedostal. No a jelikož na Nově večer to dávají, tak jsem viděl jeden díl a hodně mě to bavilo. A proto jsem si řekl, tak já tomu dám šanci. A musím říct, že první díl je skvělej. Překvapilo mě kolik věci stihli za první díl, super. Oba herci se mi líbí. Martin Riggs a Roger Murtaugh mají i v seriálu skvělou chemii. Teda aspoň zatím. Akční scény super! Líbí se mi jaký to má humor ta akce, a šmrc. Humor funguje, zasmál jsem se. Vypadá to že mě to bude hodně bavit. " Šedesátka už je za rohem. Šedesátka?" :-D ()

faborka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před chvíli jsem shlédla pilot a nemám z toho nijak dobrý pocit. Clayne Crawford je pro mě nesympatický a naprosto přehrávající, jeho afroamerický kolega je naopak sympaťák (jeho manželka ale ne, doufám že nebude mít velký prostor). Zápletka mírná, skoro školácká a celkem nudná. Doufám že Jordana Brewster bude mít větší prostor v průběhu seriálu. Je sympatická a mám ji ráda už od dob Chucka. Už mám stažené další díly a snad to bude lepší a lepší a lepší... ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama