Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V místním kasinu dojde k loupeži miliónu dolarů. Skupina mužů se na svých motocyklech vřítila do budovy, střílela po hostech a peníze si odvezla. Policisté získají popis pachatelů od jedné ze zaměstnankyň kasina. Žena je vzápětí ve svém bytě přepadena a těžce zraněna. Riggs však v bytě najde jejího malého syna a začne se o něj starat, nelíbí se mu, že by chlapec měl jít do domova pro opuštěné děti. Murtaugh je překvapen, jak se péče o chlapce promítá v Riggsově chování. Přesto Riggs musí rezignovat a ustoupit zákonům, chlapec je převezen do domova pro opuštěné děti. Jenže se tam vzápětí objeví útočník, kterého chlapec viděl, když postřelil jeho matku. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě osobně, zatím nejslabší díl. Děj je strašně zrychlený, a ano přiznávám, to platí i o předchozích dílech, jenže tady je to do očí bijící. Riggs tady má jinou úlohu než většinou. A bylo to celkem zajímavý ho v téhle situaci sledovat. Roger vždy pobaví. " nevypadáš jako motorkář." :-D ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dojimavy diel v ktorom sa Riggs zblizuje s malym chlapcom. Paradoxne ma to nudilo. Super je, ze uz sa scenaristi vyvaruju trapnych vtipov, takze aspon humor funguje bezchybne. No a akcie tu bolo pomenej. Jedna lupez na zaciatku a prestrelka na konci. Priemerna epizoda. 5/10. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama