Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V místním kasinu dojde k loupeži miliónu dolarů. Skupina mužů se na svých motocyklech vřítila do budovy, střílela po hostech a peníze si odvezla. Policisté získají popis pachatelů od jedné ze zaměstnankyň kasina. Žena je vzápětí ve svém bytě přepadena a těžce zraněna. Riggs však v bytě najde jejího malého syna a začne se o něj starat, nelíbí se mu, že by chlapec měl jít do domova pro opuštěné děti. Murtaugh je překvapen, jak se péče o chlapce promítá v Riggsově chování. Přesto Riggs musí rezignovat a ustoupit zákonům, chlapec je převezen do domova pro opuštěné děti. Jenže se tam vzápětí objeví útočník, kterého chlapec viděl, když postřelil jeho matku. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dojimavy diel v ktorom sa Riggs zblizuje s malym chlapcom. Paradoxne ma to nudilo. Super je, ze uz sa scenaristi vyvaruju trapnych vtipov, takze aspon humor funguje bezchybne. No a akcie tu bolo pomenej. Jedna lupez na zaciatku a prestrelka na konci. Priemerna epizoda. 5/10. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě osobně, zatím nejslabší díl. Děj je strašně zrychlený, a ano přiznávám, to platí i o předchozích dílech, jenže tady je to do očí bijící. Riggs tady má jinou úlohu než většinou. A bylo to celkem zajímavý ho v téhle situaci sledovat. Roger vždy pobaví. " nevypadáš jako motorkář." :-D ()

Reklama

Reklama