Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Murtaugha čeká poslední den ve službě, než se ujme pozice kapitána. Jde navštívit Riggse v jeho přívěsu, aby mu daroval knihu společných vzpomínek. Vyruší je dva muži na motorkách, kteří přívěs rozstřílejí. Vychází najevo, že Trishin kolega v právnické firmě pral peníze pro Árijské texaské bratrstvo. Riggsův otec Nathan se s ním pohádal a zastřelil ho. Aby získal tyto peníze, unese Trish, protože ona jediná má k penězům přístup. Riggs s Murtaughem nabízejí Garrettovi propuštění z vězení výměnou za Trish. Během výměny Murtaugh odvede Trish do bezpečí a pro Riggsova otce přistává helikoptéra. Ten ještě syna varuje, že pokud jeho plán nevyjde, nebude mít slitování s Molly ani s Benem. Mezi Riggsem a jeho otcem dojde k těžké rvačce, Garrett mezitím zmizí. Následuje oslava, na kterou Riggs zajde, aby Murtaughovi a Trish sdělil, že se s Molly a Benem stěhují zpátky do Texasu. Před odjezdem jde ještě za Mirandou na hřbitov. Tam ho překvapí nečekaný návštěvník... (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to smutný, protože ačkoliv jsem si víceméně na "novou" Lethal Weapon zvykl a ačkoliv byla potvrzena třetí řada, toto jest můj poslední díl. Odmítám výměnu hlavního představitele, který je imho z dvojice "nových" hlavních představitelů ten lepší, výraznější, zábavnější a s větším šarmem. Celá show by se měla zrušit. Jsem #TeamClayne. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koniec serie a svojim spôsobom aj serialu je rozpacity. Definitivny zaver pôsobi tak nasilne, ze ma ani nedojal. Medzi Crawfordom a Wayansom to zacalo haprovat tak ocividne, ze uz ani poriadne nefungovala chemia medzi Rigssom a Murtaughom. Crawford pôsobil cely diel strasne rozpacite. Evidentne nebol nadseny z nasilneho odchodu zo serialu. Ale ako narychlo spichnuty zaver to je stale lepsie jak keby serial ostal neukonceny ako je neraz vykom aj u uspesnejsich serialov, takze tie dve serie stali za to a snad tretia seria, ktora pre mna bude uz len spin-offom tohto serialu bude stat za to 7/10. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama