Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Murtaugh je po smrti Riggse zničený. Odmítá uvěřit, že Riggse zabil Garrett a pak sám spáchal sebevraždu. V celém případu hledá hlubší spiknutí, protože nedokáže Riggse nechat jít. Zanedbává své povinnosti doma i v práci a pátrá po dalších stopách. Při prověřování jedné z nich zkříží cestu bývalému agentovi CIA Wesu Coleovi. Ten se vzpamatovává z traumatického zážitku v zámoří a začal pracovat u policie jako strážník. Společně odhalí Čečence, kteří se chystají vyloupit banku. Za dramatických okolností tomu zabrání a Murtaghovi dojde, že místo po Riggsovi by mohl zaujmout právě Cole. Sice má šílené nápady a je stejně akční jako Riggs, ale na druhou stranu by mohl být alespoň malou náplastí na jeho smutek. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Shite, vedela som, ze serialu hrozilo zrusenie kvoli nakym problemom s hlavnym hercom, ktory sa medzicasom ospravedlnoval, a ked som videla v kalendari dalsi diel mala som radost... a vymenou zostala totalne zaskocena. Ked uz teda, SWS si kopa ludi stale pamata z Prciciek a inych komedii. A jeho postavu tu musi Roger nabadat, aby nieco podnikla? The frak, to nici celu dynamiku. Asponze boj zblizka vyzera dobre. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie je to sice uplna katastrofa, ale serial stratil svoju hlavnu iskru, ktora ho pohanala. Zroneny Murtaugh je presne tak nudny jak som sa cely cas obaval a blaznivy Seann William Scott je velmi slabou nahradou za Riggsa. Scottova postava ma vôbec nazaujala. Pôsobi ako tak narychlo zbuchana druhotriedna kopia Riggsa. Je to magor, ma nejake mindraky z minulosti a rad sa ucasni akcnych scen. Chemia s Murtaughom vôbec nefunguje. Mozno ze na to bude treba niekolko dielov rovnako ako u pôvodnej dvojice u ktorej to tiez trvalo niekolko dielov, kym sa zladili. Mozno. Akcnych scen je dostatok a stale sa tu najdu aj pôsobive skutocne kaskaderske kusky v husti lacneho CGI. Zatial serial nezatracujem. 5/10. ()

Reklama

p.a.douch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak za mě pohoda. Seana mám radši než Crawforda (kterej prudil tak dlouho až ho vyhodili). Na seznámení s novou postavou dobrej díl. Fórky taky fungujou, vyšetřování nijak složitý. Dobře že se Sean dal do kupy, s Damonem by jim to mohlo fungovat. Ostatní sestava zůstává stejná, takže vzhůru do třetí řady. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pro mě asi poslední díl, který uzavřel jednu kapitolu seriálu a i když mě hodně bavil, pro mě ztratil událostí z konce předešlé série smysl. Škoda, toto mě hodně bavilo a byl to víc než slušný nástupce skvělé filmové série. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama