Reklama

Reklama

Smrtonosná zbraň

(seriál)
Trailer 2
USA, (2016–2019), 39 h 50 min (Minutáž: 42–46 min)

Tvůrci:

Matthew Miller

Hrají:

Damon Wayans, Clayne Crawford, Seann William Scott, Jordana Brewster, Charles Baker, Kevin Rahm, Chandler Kinney, Rudolf Martin, Keesha Sharp, Toni Trucks (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(55)

Obsahy(1)

Seriál založený na slávnej filmovej sérii Smrtonosná zbraň predstavuje klasické policajné duo. Martin Riggs (Clayne Crawford) a Roger Murtaugh (Damon Wayans) sú parťáci, ktorí bojujú proti zločinu v súčasnom Los Angeles. (TV Markíza)

Recenze uživatele Lukoboss k tomuto seriálu (1)

Smrtonosná zbraň (2016) 

Problémem tohoto seriálu je jeho název a určitá spojitost s kultovní filmovou sérií. Kromě jmen hlavních postav se to filmu dotkne snad jenom v prvním díle, jinak si to jde po svým. A to je vlastně dobře. Kdyby se to jmenovalo jinak, byl by to fakt dobrej a zábavnej seriál sám o sobě, tuhle podporu to asi nepotřebuje. Je to zábavný, ulítlý, občas divák musí přivřít oko, sám seriál se nebere moc vážně, celý je to točený s nadhledem, takže se divák může dobře pobavit a nemusí nad tím nějak moc přemýšlet. To byl určitě záměr a je to vidět. Nicméně je tam ještě jeden důležitej prvek, kterej vystupuje nad ten celek - přátelství a parťáctví dvou chlápků, kteří jsou si navzájem protikladem, ale přitom stojí při sobě, nejen když jde do tuhýho. Je to tam moc dobře vykreslený a chemie mezi C. Crawfordem a D. Wayansem funguje perfektně. Po první sérii jsem spokojenej, takže hurá na druhou. ()

Reklama

Reklama