Reklama

Reklama

Wrecked

(seriál)
Trailer 1
USA, (2016–2018), 10 h 42 min (Minutáž: 21–22 min)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Poté, co havaruje letadlo a ztroskotá na neznámém ostrově, se musí více jak dvě desítky lidí seskupit a držet pohromadě. Funkce vedoucího skupiny se spontánně ujímá mladý silák Liam, který se jeví velmi ochotně, a všem ztroskotancům se díky němu na ostrově přežívá lépe. Netrvá to však dlouho. Na Liama totiž při hledání vysílače spadne zbytek kokpitu, a tak umírá. V tom vidí příležitost Owen a Danny, kteří se potkali pár minut před nehodou a už jsou z nich parťáci. Chtějí se stát vůdci skupiny. Nebude to vůbec lehké. Co všechno se ještě na ostrově stane? To neví vůbec nikdo. (SimpanzJi)

(více)

Recenze (11)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Škoda, že seriál nevysílá žádná česká, slovenská ani polská televize :-( Po Takové moderní rodince, Průměrňákových, Teorii velkého třesku, kdy aktuálně nejsou nové díly, nemám co sledovat :-( ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Já to beru jako parodii na ztraceni. První sérii jsem shlédl a jsem potěšen. Celkem jsem se pobavil a už jsem zvědav na další řadu. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Ak ste nevideli LOST, alebo nie ste zbehlí v americkej (filmovej)popkultúre, možno sa pobavíte o trošku menej. Epizódy, kde pálili mŕtvoly a pri smútotočnej reči grcali o život, alebo si nevedeli spomenúť na snúbenca Rose z Titanicu nemali chybu. Nie je to terno, ale nezaškodí občas vybočiť zo seriálového stereotypu. Season2: zatiaľ som nevidelú celú, ale prepad. Príchod pirátov mal zrejme vohnať do plachiet čerstvý vietor, ale toto je bieda. Šaškujúci a pitvoriaci sa noví idioti možno dokážu rozosmiať fanúšikov SpongeBoba, ale vám to pripadá proste trápne. Hodnotenie pôjde určite dole! ()

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Typický současný komediální americký seriál. S celkem zajímavým námětem, který skvěle pracuje s tématem "Trosečníci". Né vždy se však zadaří a tak skvělé parodické scény střídají ty klasické pro tento žánr...čti trapné. Občas mi přijde, že je dnes povinností, aby se minimálně v jednom díle, každé nekoretní jakoby cool komedie, prostě muselo blejt. Pro mě celkem nečekané překvápko, tak jako loni SuperStore a předloni Last Men on Earth. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Vypnul jsem to v průběhu 3. dílu. Po celou dobu tam neřekli jedinou normální větu. Všichni na sebe neustále řvou, pokřikují a z úst jim lezou jen samé hovadiny. Protivný uřvaný pořad a ani jeden důvod k zasmání. (5%) ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Zasa niečo nové, ani neviete kedy a Vás to vtiahne do deja, na pozadí sympatických postáv sa dá takisto veľakrát bohémsky zasmiať. Chválim krátke stopáže a ten rýchly spád.. 80% ()

bowow 

všechny recenze uživatele

Eeeee....ne. E e. Ne e. Nenene. Prvotni napad dobry, coz vystaci tak na pet dilu, za coz bych dala 4*, pak uz to ale strme klesa po hlave do pr.... dolu. Ze setrvacnosti, nedostatku jine zabavy a zoufalstvi jsem dokoukla prvni serii. Ze druhe uz jen pet minut. Tak zoufala zase nejsem a radeji poste prejedu prvni serii TBBT. Diky, sbohem. ()

anicca 

všechny recenze uživatele

Ja som človek ktorý miluje paródie a ak neočakávate filozofický alebo duchovný zážitok, ale chcete sa proste zabávať tak Wrecked je pre vás. Mnoho bláznivých scén, veľa gagov, super herci, ako napríklad Rhys Darby-ten vyniká, ale márna nie je ani Elke Berry. Množstvo nebudnuteľných výrokov a číra zábava ()

M.Fish 

všechny recenze uživatele

Velice se mi líbí pojetí, kdy je každá další řada parodií na jiný seriál či film. Prvně jsem tento seriál viděl v době, kdy běžela první řada a vůbec mě neuchvátil, ale nedávno jsem ho dal na skoro jeden zátah a je to příjemná odlehčená podívaná. Humoru i akce je tu dost. Dávám 4 hvězdy. ()

Reklama

Reklama