Reklama

Reklama

Ben Hur

  • USA In the Name of Ben Hur (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malá vesnice úpí pod tyranií Římanů. Legát vládnoucí této provincii se chce zavděčit císaři Nerovi a rozhodl se mu poslat darem mladé ženy a dívky jako konkubíny. To se nelíbí mladému Adrianovi a jeho přátelům a únos žen mu překazí. Shodou náhod se Adrian setkává s Judou Ben-Hurem, bývalým otrokem a gladiátorem. Přesvědčí ho, aby jeho a jeho přátele vycvičil v boji s římskými vojáky. Legát si najímá bývalé gladiátory, aby vzbouřence pochytali. Rozpoutává se závěrečná bitva, při níž sotva vycvičení vzbouřenci v čele s Benem-Hurem musí čelit zkušeným bojovníkům. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (8)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum většinou dělá dost sranda filmečky a já je po pravdě s přáteli vyhledávám. Dnes jsem se ale stal Asylum obětí zcela nevědomky v domnění že to je ta nová verze Ben Hura. No i když by se to tak vlastně nazvat dalo, on se s nimi totiž poslední dobou nějak rotrhl pytel. Tak co k tomu dodat... Není to shoda jmen, Ben Hur je opravdu ten Ben Hur, akorát už uteklo pár let od jeho povedených kousků s prejzou, závodech v aréně a uvěření v Ježíše. Rodina mu pomřela na bacil a tak hledá klid v opuštěné vísce mezi dementní mládeží (působila tak na mne). Dívky chce odvléct římský konzul do harému Nerovi, což se nelíbí Ben Hurovi co šel zrovna kolem. A jelikož se osvobození dívek zase nelíbí Římanům, pošlou na něj armádu - oba dva muže co mají v římském táboře. Ben je zase přemůže a tak konzul zavolá posily. Přijedou draví barbaři zlesů, ze všech podmaněných držav Říma. Máme tu zástupce z Galie, Dacie, propuštěné gladiátory... Máme dobu, která si žádá rovnost a tak půl na půl jsou v grupě drsné ženy gladiátorky. A máme dobu, která si žádá rovnost etnik a tak tu mezi nimi máme i bojovnici z Mongolska! Jen nějaký ten přiopálený Nubijec chyběl! Ben zatím pochopí, že se dementi sami neubrání a začne je s klackem učit boji. Vrcholem všeho je souboj dementů s genderově a etnicky vyváženými gladiátory. Korunuje tomu bitva na koních na pláži, kdy koně běží po mokrém písku do nějž někdo předtím vyjel pneumatikami stopy.... Největší hláškou byl dotaz jednoho dementa na dívčinu jíž právě kopí proklálo krk: ,,Jsi v pohodě?''. --- Ne nejsem řekl jsem za ni já.. ODPAD! ()

EastWicka 

všechny recenze uživatele

První půlhodinu jsem, já hloupá, pořád čekala, kdy už bude ta Judea. Jen co se objevil Juda Ben-Hur, rázem bylo jasné, že na to tvůrci šli vážně od lesa. Tuhle verzi má na svědomí nějaký dorostenec, kterého evidentně baví kulturistika, tráva a freestyle karate (divná kombinace, ale vysvětluje ledacos z toho, co na obrazovce uvidíte!). Chlapec to takhle zalomil nad dvouvětým abstraktem Ben Hura na zítra do školy, ve spánku ho napadlo fakt hustý pokračování... a hned ráno ho s kámošema a týpkama z místní putyky natočili v lesíku za sídlištěm. No co vám budu povídat, nejlepší byla galská královna! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle říct? Hollywood vyhlásil, že se do kin dostane nová verze "Ben Hura", což je samo o sobě týrání, ale Asylum se rozhodlo, že to je další super možnost, jak přijít s něčím levným, co bude parazitovat na zavedené značce. To se stalo, k tomu došlo, no a samozřejmě z toho nevzešlo nic skvělého. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa snaží nadviazať na životný príbeh Ben Hura. Celá koncepcia však obsahuje mnoho nedostatkov. So samotnou prípravou nie som veľmi sklamaný (pretože som nečakal od toho viac), ale scenár by určite zaslúžil viac fantázií. Taký silný príbeh minimalizovať do kategórie B je veľká škoda a hlavne chyba. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Zatracenej Barrandlow inzeruje Ben Hura z roku 2016 jenže místo hvězdně blbého megafilmu je to jen blbý filmeček s partou emerických ochotníků. Nic proti lacinějšímu pojetí, jak vidno i mnohamilionový rozpočet se dá krásně proje*at, ale proč se při natáčení alespoň trochu nezamyslet? Vždyť to nic nestojí... Jenže tohle se celé veze na hlouposti typu /hrdinové unikají na válečném voze/ "počkej až budou na dostřel" a tak blbeček s lukem čeká, až budou dva metry od něj, aby i ta slečinka mohla dohodit kopím a maník použít laso????!!! (protože tak to dělá každý správný Říman z Divokého západu). Hnus. ()

Reklama

Reklama