Reklama

Reklama

Sami s duchy

(pořad)
  • Česko Paranormální jevy s Nickem Groffem (více)

Obsahy(1)

Nick Groff strávil deset let jako jeden z vyšetřovatelů v oblíbeném pořadu o paranormálních jevech nazvaném "Po stopách duchů". Nyní se postavil na vlastní nohy a rozhodl se posunout hranice vyšetřování paranormálních jevů ještě dál v novém pořadu "Sami s duchy". Spolu s malým štábem a pečlivě vybranou skupinou zkušených vyšetřovatelů z oboru se vydá do míst s vysokým výskytem nadpřirozených jevů, kde stráví neuvěřitelných 72 hodin. Nick a jeho tým se odvažují tam, kam se kdokoliv jiný bojí vstoupit, ať už se jedná o odlehlý dům s temnou minulostí ve státě New York, nebo opuštěnou psychiatrickou léčebnu v Západní Virginii. Připravte se na děsivé situace při hledání neklidných duší, které zde dodnes straší. (TV ID Xtra)

(více)

Recenze (5)

Monicina 

všechny recenze uživatele

Mňa to bavilo. Spomedzi relácii podobného typu jednoznačne to lepšie. Páčili sa mi moderné metódy, o ktorých som dovtedy nevedela, že vôbec existujú., napr. Xcam SLS - Structured Light Sensor. Hlavní protagonisti boli dobre zohratí, narozdiel od série Duchové Shepherdstownu, kde to členom tímu spolu vôbec neladilo. ()

Asmodin odpad!

všechny recenze uživatele

Ke sledování mě přitáhl Nick Groff, který byl týmem Po stopách duchů, se kterými skončil, protože se mu narodilo děcko. Od té doby asi došly peníze. Pořad je parádně rozkouskovaný na reklamy. S mizerným vybavením a bez důkazů, který by vás přesvědčil, že vůbec "něco" existuje, protože aktéři si můžou žvanit co chtějí. ()

Charvy.666 odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně??Týhle produkci jak z TV Barrandov dá někdo čtyři nebo dokonce pět hvězd???Tohle dílo je uvěřitelný asi jako reportáž o pizze která se snědla sama.Horší herecký výkony než poslední film Lorenzo Lamase.Děsný... ()

contreras odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu ta největší zhovadilost a zprznění ze všech zhovadilých zprznění... a to jsem nějakej (!!!) znalec v tomhle oboru :D Na Long Island médium se dá alespoň koukat jako na reklamu na Lybar, nebo co si to ta píča stříká na palici.. Po trestním stíhání Rescue Mediums volám stále a snad se jednou dovolám.. Vážení přátelé, na tuto fekálii ale neexistuje žádný metr. Vlastík Plamínek by se měl vydat na vražednou stezku a vykonat alespoň jednou něco kloudného, protože se musí i on cítit trapně, když je jeho branže takto mrvena...copak všichni duchové, křišťálové koule, karty, kůstky, lógry od kafe a podobný pičoviny mlčí a tím pádem souhlasí s jejich znásilňováním? Vlastíku! kdo jiný, když ne ty? Kdy jindy, když ne teď? Prosím, začni zabíjet. Ihned ! ()

Reklama

Reklama