Reklama

Reklama

Marshrut postroen

  • Rusko Маршрут построен (více)

Obsahy(1)

Loni na jaře se stal hrozný zločin – během hádky manžel zabil svou ženu, roztrhal její tělo a dal do kufru svého auta. Přestože se vrah pokusil odvrátit podezření, byl brzy zatčen policií. Manželský pár Andrej a Olga koupí podezřele levné auto v dobrém stavu. Jednou večer si manželé vzali i svou pětiletou dceru na noční výlet do jiného města. Během jízdy slyší Olga podivné zvuky a říká, že s autem není něco v pořádku. To však naštve Andreje, který si ničeho nevšiml a vzniká konflikt. Mezitím jejich dcera na zadním sedadle mluví s nějakou neviditelnou tetou. Duch zavražděné ženy však nemá rád rodinné hádky... Jejich jízda je ohrožena... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Na ruské pomery celkom slušný duchársky road movie. Mladý manželský párik sa rozhodne zachrániť svoje problémové manželstvo pekným nočným výletom, avšak problémy na seba nenechajú dlho čakať, keďže chlapík je kurevníček, ženička paranoidná hysterka na antidepresívach, a ešte si kúpia aj prekliate autíčko. No ako to asi môže dopadnúť? Trochu som mal pocit, že pri tých častých hádkach ústrednej dvojice ide duchárska línia na vedľajšiu koľaj, zase na druhej strane sa mi na to pozeralo dobre, lebo herci zvládajú svoju rolu na výbornú a keď už sem tam toho digitálneho bubáka ukázali, je to aj miestami napínavé. Polemizovať by sa dalo len nad záverečným rozuzlením. Síce by sa to celé dalo vysvetliť šmahom ruky a v podstate sa tam nenašlo ani nič prekvapujúce, avšak spôsob, akým ho tvorcovia divákovi naservírovali, už nemohol byť dementnejší. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tak aj rusáci si chceli natočiť svoj moderný ROAD horor, avšak trochu prestrelili nablýskaným farbičkovým vizuálom na úkor obsahu a vlastne aj filmu samotného, ktorý postupom minutáže padá čoraz hlbšie do vyčerpávajúcej, až stupídnej nezaujímavosti. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama