Reklama

Reklama

Selfie from Hell

Krátkometrážní / Horor
Německo, 2015, 2 min

Režie:

Erdal Ceylan

Scénář:

Erdal Ceylan

Kamera:

Erdal Ceylan
(další profese)

Obsahy(1)

Mladá žena sa rozhodne urobiť si selfie fotku, lenže na fotke za ňou stojí tajomná tmavá postava. Najprv si myslí, že sa jedná o očný klam, ale po opätovnom odfotení zisťuje, že v dome nie je sama. (Marceloo)

Recenze (8)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladá žena sa rozhodne urobiť si selfie fotku, lenže na fotke za ňou stojí tajomná tmavá postava. Najprv si myslí, že sa jedná o očný klam, ale po opätovnom odfotení zisťuje, že v dome nie je sama. - Za tých pár sekúnd sa tu takmer nič neodohrá, čo sa mi však páči, pretože na rok 2017 už sa chystá celovečerný horor Selfie from Hell, a keďže nikdy nepozerám trailery a snažím sa vopred nezisťovať žiadne informácie, tento formát mi vyhovuje. Záporák však vyzeral slušne, rovnako ako herečka, takže som zvedavý, ako sa tomuto hororu z Nemecka zadarí na hororovej scéne. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hledáte snímek kterej oplývá originálním námětem ? Tak hledejte dál. Kdyby to mělo odradit všechny samolibé vyznavače selfie tak tomu fandím. Tohle snad v dnešní době může vystrašit jen děti. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Stupidita známá jako „Selfie“ se už naplno uhnízdila coby téma příběhu i v hororovém žánru a tento krátkometrážní snímek je jen jedním z mnoha BLAFŮ, které v poslední době vznikli. Tady vlastně není ani skoro co hodnotit. Dřív než se alespoň trochu objeví náznaky atmosféry, tak už tu máme konec a ta jedna předvídatelná lekačka..OMG…nu možná si někdo cvrnkne do kalhot, ale na mě to rozhodně nezapůsobilo a ani jsem na tom neshledal nic originálního za co bych měl tenhle short označit alespoň jako průměrnou podívanou…30-40% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tri hviezdy za morálne posolstvo. Filmársky nejde o nič prevratné, aj keď určitý talent pri vytváraní napätia tam je. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Máme tu další, už ani nevím kolikátý rychlokraťas, který nese ve svém názvu slovo selfie. Takže opět čekejte jen infarkt. Tradiční postup, tradiční účel, tradiční lekačka, která je malinko odlišná než v jiných počinech této obdoby, ale docela funguje. Já se teda leknu vždycky i když to čekám, to už mám prostě dané, takže na mě fungovalo. Prý má vzniknout celovečerák, tak to jsem napnutá, co z toho bude za překvápko. :D ()

Reklama

Reklama