Reklama

Reklama

Exorcista - Série 1 (2016) (série)


Kapitola čtvrtá: Pohyblivý svátek (S01E04)

(epizoda)
  • USA Chapter Four: The Moveable Feast (více)

Obsahy(1)

Otec Marcus je zbaven své funkce, míří za lidmi, za kterými ho poslal Bennett, prefekt papežské bezpečnostní služby. Otec Ortega zatím nadále zvažuje, jak se vypořádat s Caseyinou posedlostí, sám ví, že pobyt v nemocnici jí nepomůže a exorcismus je nevyhnutelný... (TV Prima)

Recenze (3)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ovládání Casey Rance démonem je čím dál silnější. Začíná to být už zkrátka na pováženou a tak vše po dějové stránce směřuje k tomu nejočekávanějšímu. Pomalé tempo vyprávění je stále udržováno, ale pokud divák dojde až sem, dá se říci, že si na to už zvykl. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelé. Páči sa mi to. Rehoľné sestry a ich prístup k exorcizmu robí z tohto seriálu pomerne rozsiahlu štúdiu toho ako postupovať. Samozrejme, že asi realizmu sa to približuje minimálne, ale v rámci tvorcami vytvoreného sveta sa mi takéto rozširovanie strašne páči. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vy asi s príliš veľa ľuďmi nevychádzate, však?" Situácia sa vyhrocuje. Obaja kňazi prichádzajú o istotu v podobe cirkvi, ale ukazuje sa, že i v temných časoch človeku zostane pár priateľov, na ktorých sa môže spoľahnúť. Takže jeden z kňazov si dáva menšiu road movie a na nej... nechajte sa prekvapiť. V nemocnici sa stav dievčaťa prudko zhoršuje. Čoraz zaujímavejšia je linka s démonom, ktorého v tomto seriáli fyzicky vidíme. Takmer 80%. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama