Reklama

Reklama

Exorcista - Série 1 (2016) (série)


Kapitola pátá: Mea culpa (S01E05)

(epizoda)
  • USA Chapter Five: Through My Most Grievous Fault (více)

Obsahy(1)

Otec Ortega a Marcus se pouštějí do exorcismu. Posedlé Casey zatím nebyli schopni pomoci. Její démon vzdoruje a zkouší vše, aby obelstil jejich mysl... (TV Prima)

Recenze (4)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Až pri piatej časti mi to docvaklo. Geena Davis bola vydatá za Rennyho Harlina, ktorý v minulosti nakrútil prequel k Exorcistovi. Sranda. A samotná epizóda? Musím dať 80%, pretože jednak konečne došlo k samotnému vyháňaniu a jednak pre nás majú tvorcovia nachystané prekvapenie. Teda, aspoň pre mňa mali, pretože som vôbec nesledoval trailery a možnože to v nich zaznelo. Ale možno nie. Každopádne, o čo ide. Ide o to, že na konci tejto časti sa dozvedáme to, čo niektorí možno tak nejako už jemne tušili - že Geena Davis v skutočnosti nehrá Angelu. Angela je falošné meno. V skutočnosti sa volá, fanfáry prosím... Regan! Tak a je to vonku. Konečne sme si na čistom - nesledujeme príbeh voľne inšpirovaný Blattyho knihou, ale jeho plnohodnotný sequel. Bomba. Super nápad. "Len dobrí ľudia môžu byť milovaní." ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféra pomalu houstne do obvyklých a diváky snad očekávaných šíleností. Ale ne zase až moc. Zajímavostí a překvapením tohoto dílu je odhalení jedné skutečnosti, která seriál spojuje z původními celovečerními filmy. Rouška překvapení není na škodu a příběhu to hodně dodává. Byť stále pomalu. Ďáblem posedlá Casey už spěje ke zdárnému konci a tak její chování a dovednosti směle překračují pro laika veškerá chápání. Místy se to ale přeci jen ještě odpudivě táhne. Tady to už skutečně vadí nejvíce. ()

Reklama

Reklama