Reklama

Reklama

Exorcista - Série 1 (2016) (série)


Kapitola sedmá: Otec lží (S01E07)

(epizoda)
  • USA Chapter Seven: Father of Lies (více)

Obsahy(1)

Zatímco Chicago pátrá po démonem posedlé Casey, otcové Keane a Ortega ji střeží v kostele u matky představené. Démon však již téměř ovládl její tělo, které boj nezvládá... (TV Prima)

Recenze (3)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Občas utrpenie je len utrpenie, nemá hlbší zmysel." Proste sa mi veľmi páči, čo s týmto projektom tvorcovia stvárajú. Je to dospelé, je to temné, je to drsné, je to bez humoru a je to, v rámci možností, inteligentné. Ale tento diel predstavuje predsa len jemný úpadok po predchádzajúcich dvoch fakt riadne vydarených. Veľmi ma však začína baviť postava hraná Kurtom Egyiawanom. Dúfam, že prežije čo najdlhšie a ešte výrazne zasiahne do deja a nakoniec sa pridá na stranu dobra, na ktorú od začiatku patrí, hoci spočiatku pôsobil ako solídny hajzlik. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už je to z mojej strany taká povinnosť. Už tu ani nejde o chyby.. ani o to, že to niekomu príde pomalé. Charaktery sú natoľko upevnené v príbehu, že každá zmena je citeľná a dôležitá. Nábeh na najlepší seriál roku 2016 ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dějství pomalu spěje k finále. Tato část se zaměřuje na dění v rodině, na reakce médií a veřejnosti. A ani církev nezůstává pozadu. Casey je v dobrých rukách a to nejtěžší má stále před sebou. Atmosféra je stále velice uvolněná a tempo pomalé. Psychologická část dává najevo, že rodina to nemá ze všech směru vůbec jednoduché. Tady půjde o hodně. ()

Reklama

Reklama