Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas a Marcus čelí démonovi, který ovládá Cindy a zabíjí lidi v nemocnici, kam byla Cindy navzdory jejich námitkám odvezena. Andyho dům mezitím musí čelit temným silám, o kterých nemá Andyani tušení... (TV Prima)

Recenze (5)

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmári zjavne nezvládajú ponúknuť divákovi v atraktívnom podaní niekoľko dejov, ale v S02E02 sa snaha uprieť nedá. Nudné tliachanie mi pripomína začiatok prvej série, keď som márne čakal až sa seriál rozbehne... v druhej sérii keď už viem o čo ide mal by mať príbeh svižnejšie tempo. Tempo však nechýba pri exorcizme Cindy... ovšem z celkového pohľadu to bola len obyčajná mäsiarčina. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"V lese niečo je." Sorry, ale musím dať len 40%. Nie je to zle nakrútené, John Cho je sympaťák, Ben Daniels je lepší Gary Oldman, než ozajstný Gary Oldman, zlovestné náznaky blížiacich sa hrozných, strašných vecí správne znepokojujú a vracia sa aj môj obľúbenec z prvej série Kurt Egyiawan. Ale zároveň je to dosť nuda, sprisahanecká linka s katolíckou vrchnosťou ma nebaví a zatiaľ to skôr prešľapuje z nohy na nohu, než aby to patrične razantne šlo dopredu. Uvidíme, čo bude ďalej, každopádne to zatiaľ s druhou sezónou nevzdávam - aj prvá sa začala troška opatrnejšie a pomalšie a nakoniec z toho bolo fajnových 70 - 80%. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempo malinko zvolnilo, resp. ke slovu se opět dostává snaha integrovaných rozvrátit církev. Pořád je to ale vcelku zručně propleteno s linií Marcuse a Tomase a děním v domě na ostrově. Je otázka, zda a jestli se linie opět seběhnou v nějakém zajímavém finále. Snad mají tvůrci dost rozumu, aby ten skvělý rozjezd nezahlušili zbytečným pletichařením(byť to je nejfunkčnější nástroj ďábla) a nabídnou v dalších osmi dílech něco nového. Každopádně příběh z pěstounského domova má velmi našlápnuto...potenciál je tam veliký, stejně jako jiskření mezi Tomasem a Marcusem. Postava Tomase tady konečně vyrostla a dít se s ní může ledasco zajímavého. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle beru všema deseti. Učebnicový příklad posednutí a toho, co může být za oponou. Nevím, kam to hodlá směřovat, ale baví mě všechny dějové linky. Jen tak dál, je to úplně jiný než první série. Zatím i lepší. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prekonáva prvú sériu v mnohom. Pričom aj prvá séria bola veľmi dobrým zárezom do celej mytológie exorcistu. Ale tam, kde sa prvá séria snažila o prepojenie a posunutie hlavnej línie ďalej.. v druhej sa línie vetvia a postavy, ktoré tu máme sú zaujímavejšie aj funkčnejšie. Vývinom prešli aj obidvaja hrdinovia a celé sa to nesie vo veľmi znepokojivom a napínavom háve. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama