Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otcové Thomas a Marcus jsou povoláni k exorcismu u malé Harper. Marcus však má pochybnosti, zda je skutečně posedlá nebo zda jde o něco jiného... (TV Prima)

Recenze (4)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trocha mi na 2. sérii vadí epizódovosť každej časti, že kňazi v každej epizóde riešia nový prípad. Ale to sa zrejme čoskoro zmení a dôjde k prepojeniu s linkou adoptívnej rodiny Johna Cho. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci trochu ubrali na otáčkách, ale není to na škodu, protože se setkáváme s novou postavou, která má zajímavý potenciál. Už teď se těším, až se potká s Tomasem a Marcusem. A jak je zvykem u podobných seriálů, je tento díl takový ten zatím nic nepřinášející, ale nejspíš pro další vývoj potřebný. Víc se bez spoilerování napsat nedá. Určitě stojí za to, pokračovat ve sledování. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dějová linka exorcistů je doslova geniální, začíná se vybarvovat i ta méně zajímavá linka o spiknutí a ta podlední se pořád rozjíždí. Ale má to několik creepy momentů. A o tom to je. Zatím mě ten seriál hodně baví a trochu děsí. ()

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh sa trocha oživil, čo potešilo... ale paralelné sledovanie niekoľkých príbehov uberá na zaujímavosti, kedže ani jeden nedosahuje úrovne, ktorá by ma držala v kresle pred obrazovkou. Táto časť mi vliala trocha nádeje, že sa seriál začal uberať tým správnym smerom, dúfajme že to epizóda č.4 nepokriví. Zatiaľ najlepšia časť druhej série, pretože obsahuje najmenej balastu. ()

Reklama

Reklama