Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas a Marcus doprovázejí Harper poté, co ji zachránili z rukou její šílené matky, do nového domova. Odhalí dvojice exorcistů, co se děje v domě na tajemném ostrově...? (TV Prima)

Recenze (4)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože se v tomto díle neděje nic extra "vymítačského", pořád všechno dává smysl a je zajímavé sledovat, jak se vše hromadí a směřuje k ...nějakému vyvrcholení, události. A tam se bude lámat chleba. Seriálu fandím, tak doufám, že to bude solidni finále. Nicméně tvůrci se i tak snaží dát každému dílu nějakou tu wow událost, aby to nebylo jen takové posouvání postav na porážku. Tentokrát si ji nechali na posledních deset vteřin a jistě není z té katogorie...to jsem čekal :o) ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obe linky sa síce (konečne) prepájajú... ale lepšou to druhú sériu nerobí. zatiaľ dosť nuda. Dosť sa naťahuje tempo - ak by to malo o dve tri časti menej, zrejme by šlo o vyrovnanejšiu a lepšiu sériu. ()

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gratulácia? Ešte nie, ale smeruje to k tomu, pretože filmári sa polepšili a seriál sa stáva sledovateľným. S epizódou č.4 som mierne spokojný, zápletka je zjavná, príbeh rozbehnutý slušne... Moje negatívne názory sa vytrácajú, pravdu ukáže však až nasledujúca epizóda. ()

Reklama

Reklama