Reklama

Reklama

Exorcista - The Next Chapter (2017) (série)


Tam, nebýt milosti Boží, kráčím já (S02E05)

(epizoda)
  • USA There but for the Grace of God, Go I (více)

Obsahy(1)

Andy se stále nemůže zbavit Grace, která je zcela jasným zosobněním démona. Dokážou mu Thomas s Marcusem pomoci? (TV Prima)

Recenze (4)

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako samostatná epizóda to nebolo zlé, ale toto je seriál... a z celkového pohľadu príbehu ide o zbytočnú epizódu, nikam sa neposúvame vpred, celé to stagnuje a obávam sa, že takto to bude pokračovať aj v ďalších častiach. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nooo... začína ma to fajnovo nudiť. Po hereckej a technicko-vizuálno-audio stránke tomu ťažko niečo vytknúť, v tomto ohľade ide o profesionálny seriál. Ale tie nudné scenáre... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto smere som čakal niečo napínavejšie. Je tu príliš veľa démonických stretnutí, ktoré sú neuzatvorené, pretože sme len v polovičke. Vytráca sa z toho napätie, jediné čo to posúva ďalej je prítomnosť niečoho na ostrove, čo je potvrdené a aj ukázané. Po prvých 4 dieloch, ktoré boli skvelé je to ale menší krok späť. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na ostrově se dějí věci...už se nám začíná představovat potvora, která má vše na svědomí, ale pořád není jasné, kdo to schytá. Stejně jako nám nejsou objasněny záměry Boží, tak ten na druhé straně, si taky peče něco pro sebe. Tak doufejme, že to scénáristi nepoloží nějakou trapnou pointou, protože zatím je tato řada bezchybná. ()

Reklama

Reklama