Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andyho pronásleduje démon, který se doteď vydával za malou holčičku jménem Grace, ale nyní na sebe vzal podobu Andyho mrtvé manželky. Jak dlouho dokáže Andy démonově síle odolávat...? (TV Prima)

Recenze (4)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Takže vy vyháňate démonov?" - "Príležitostne." Chytilo to dych, získalo to šťavu a zaujímavosť + druhý rozmer. Konečne, ale je škoda, že k tomu nedošlo skôr, než v polke sezóny, čo mi pripadá ako dosť nešťastné, vari azda i až samovražedné rozhodnutie tvorcov, ktorí neboli ochotní vyhodiť do koša scenáre k aspoň dvom epizódám. V šiestej časti sa z toho každopádne konečne stáva "ten" Exorcista, ktorého som si obľúbil vďaka prvej sérii. Dvaja kňazi, jeden podráždený tatko a kopec detí. A poteší krátky návrat istej postavy z prvej sezóny. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono už se snad ani nemůže stát nic takového, aby člověk hodnotil hůř než 80%. Leda by udělali nějaký vánoční speciál. Ten seriál má tak našlápnuto, že se člověk na pokračování podívat prostě musí. Navíc je zřejmé, že kluci vymetačský narazili na pořádnou a zkušenou potvoru. Pár věcí je zase trochu jinak, než je známe z dřívějších vymítání, takže nuda v podobě stokrát viděného nehrozí. ()

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme po 6. epizóde a čo sa stalo? Absolútne nič... Kam sa príbeh posunul? Absolútne nikde... Autori nechápu prečo má seriál malú sledovanosť, no však pre toto... to čo v inom príbehu vyrozprávam za 10 minút, tak tu sú potrebné aj dve časti. ()

Reklama

Reklama