Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Myš se připojila k Marcusovi a Thomasovi při vymítání ďábla z Andyho, který už boj proti démonovi skoro vzdal. Dokáží ti tři démona zničit, než se na ostrov dostane policie...? (TV Prima)

Recenze (5)

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledný diel nepriniesol nič zaujímavé a úžasné, jediná pozitívna vec je tá, že filmári sa vyhli fraške akú sme mohli vidieť na konci prvej série. Značná časť minutáže sa odohráva vo víziách a snoch, ktoré svojou úrovňou sú vhodné možno pre druhotriedny horor. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužiaľ, nerozbehlo sa to. Čakal som do poslednej časti, kedy druhá sezóna KONEČNE chytí dych... a nič. Hoci treba jedným dychom rýchlo dodať, že ak je nejaký diel vydarený, tak asi naozaj až ten posledný. je smutný, je dojemný (finálne pestúnstvo a tlmočenie toho, čo povedal John Cho), uzatvára veci. Predsa len, hoci druhá séria sklamal, mňa určite, tak sme s postavami strávili 10 dielov, čiže koncové lúčenie napriek celkovému sklamaniu MÁ niečo do seba. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejslabších dílů. To finální vymítání a tak vůbec...na to, že mělo jít o vyvrcholení skvěle odstartované řady, působil tento díl trochu odfláknutě. Vysloveně jsem zklamaný, že to občasné zdržování a oddalování závěrečné konfrontace s nejsilnějším démonem s jakým se setkali, nakonec končí moralizováním a happyendovským koncem. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama