Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Hellknight12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria má skvelý úvod, ktorý sa snaží ukázať všetko čo nás bude čakať počas celého seriálu. Príbeh je zaujímavý, dobre prepracovaný a má aj pár zvratov, ktoré sú síce možno trochu predvídateľné ale funguje to. Pekne sa nám načrtnú hlavné postavy. Charaktery postáv za ten čas sú skvelé prepracované. Herecké výkony sú skvelé a hlavne uveriteľné. Seriá má skvelú atmosféru, ktorá by sa dala krájať. Hudba tu pekne dodáva atmosféru. Efekty a aj masky sú tiež veľmi dobre spracované. V prvej polovici (5 časti) má pomalšie tempo ale neprekáža to, keďže sa snaží budovať atmosféru, príbeh a charaktery postáv. V druhej polovici sa to vystupňuje na maximum čo sa dá očakávať od danej témy. Prvá séria má za mňa celkové hodnotenie 80%. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní seriál. Chytlo nás to s přítelkyní od prvního dílu a jen jsme čekali na další. Úplně bych to nenazval hororovým seriálem, ale spíše takový thriller/krimi ze zvláštního a netypického prostředí. Děj je zajímavý, hlavní hrdinové sympatičtí, vizuál takový komorní, ale přirozený, kontinuální děj, spiknutí, sem tam nějaké překvapení či zvrat. Prostě vše, co má seriál mít, aby to člověka bavilo a čekal na další díl. U nás velká spokojenost. Nyní začínáme druhou sérii. Tak uvidíme, jakou kvalitu bude mít tam. Ale první byla výborná. Howgh! ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série Tento seriál měl příjemnou schopnost docela zaujmout hned v závěru prvního dílu a myslím, že své publikem si jistě rychle našel. Jde spíš sice o cílovku, ale i tak považujii The Exorcist za průměrný hororový seriál, který stojí za zmínku a pozornost. Postavy jsou naštěstí velmi sympatické, občas se zde vyskytují trochu hlušší místa, například když přišlo na scénu zasedání příslušníků církve, tak moje pozornost kapku klesla, to je ale prostě součást minisérií, které potřebují vatu, než nám vyzradí celý konec. Dočkali jsme se i pár zvratů, které byly sice trochu předvídatelné, ale posloužily svému účelu. Víc než tři velmi slušné hvězdy tomu dát asi nemohu, protože si myslím, že z toho mohlo být vytřískáno ještě o něco víc. Chápu, že je to v tomto žánru jistě těžké a tak si ještě nějaké hvězdy schovám na druhou sérii a budu jí nedočkavě vyhlížet. ()

Sebule 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto skvělý hororový seriál. Ze začátku pěkně temná atmosférická hororová jízda, později už to šlo hrozně do fantasy, ale nevadí mi to. Naprostá úžasná hudba, která tam nádherně pasuje. Herecké výkony velice dobré, za mě se mi nejvíc líbil Alfonso Herrera, který hrál moderního kněze. Možná jeden díl byl slabší, ale jinak za mě skvělá jízda, kde je opravdu hutná a hororová atmosféra. Finále mělo grády, to finální vymítání  bylo perfektní, napínavé, technicky skvěle zvládnuté, až jsem měl z toho husinu. Hodnocení. 8,75/10 ()

boss123 

všechny recenze uživatele

O prvej sérií seriálu Exorcista som predtým, ako som mal tú možnosť ju zhliadnuť vôbec nič nevedel. Preto som vlastne vstupoval do neprebádanej oblasti a povedal som si, že sa nechám prekvapiť, čo mi seriál ponúkne. Z konečného výsledku som vlastne spokojný. Jedná sa o dobre a zručne natočený seriál, v ktorom sa nájdu síce nejaké chyby, ale klady ich určite zatieňujú. Dvojica hlavných postáv v podaní Bena Danielsa, ako otca Marcusa a Alfonsa Herreru, ako otca Thomas my sadla. Ich vzťah sa behom seriálu mení a vyvíja sa. Týka sa to aj vedľajších postáv a posadnutej Casey. Správanie celej rodiny sa mení čím ďalej viac sa zhoršuje stav posadnutej Casey. Čo musím vyzdvihnúť je práca s postavami a dôraz na ich psychiku. Tiež aj niekoľko dobrých gore efektov. Hudba je priemerná a z celej série mi najviac zarezonoval motív práve z pôvodného filmu Exorcista. Výhrady mám určite k miestami nelogickému chovaniu postáv a až prílišnom tlačení na emócie. Čo mi niekedy prišlo až nepríjemné. Ináč, ale nemám iné výhrady. Herci hrajú slušne, kamera, scenár a niektoré efekty síce nie sú extratrieda, ale sú dobré. V konečnom hodnotení sú to slabšie štyri hviezdy. Seriál sa mi pomerne páčil a odporúčam ho. Percentuálne je to 75%. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (1)

  • V zábere na nohu mŕtvoly je vidno štítok na palci s menom Jane Doe. Jane Doe je všeobecné označenie neidentifikovanej osoby ženského pohlavia. (Kadas97)

Reklama

Reklama