Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Po tom, čo boli exorcisti Tomas Ortega (Alfonso Herrera) a Marcus Keane (Ben Daniels) svedkami útoku na pápeža v Chicagu, musia unikať pred hodnostármi, ktorí sú im v pätách. Na svojej ceste narazia na mladú ženu posadnutú silným démonom, ktorej muž ale s exorcizmom nesúhlasí, a tak sa snažia vyriešiť prípad svojou cestou. Čaká ich ďalší súboj s krutými démonmi a tieto entity nie sú jediným, čo ich ohrozuje. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série je skvělá v tom, že na její rozjezd se jde zostra. Navíc tu máme novou, velmi osvěžující sestavu, protože postavy jsou různorodé a navíc mají zajímavé vztahy. Hned první díl je opravdu ukázkou jak navodit pozornost, dokonce se na jeho konci dočkáme i legendární exorcistické znělky. Za to palec nahoru. Poté se série rozjíždí docela slušně. Dočkáme se i pár nechutných výjevů. Druhá série je také zapamatovatelnější v tom, že má pár atraktivních vedlejších linií, které se poté snadno uzavřou a tím přispívají k dalšímu nerušenému sledování té hlavní. Jako plus musím také uznat, že se upouští od nudných pasáží, které se týkají církve a postupně vymizí úplně, což je podle mě super, protože u první série jsem tyhle scény viděla spíše jako negativní faktor. Mezery to stále mělo, mohlo to být o chlup zábavnější. Není to zkrátka ten typ seriálu, na jehož každý díl bych se klepala nedočkavostí, ale obecně považuji druhou sezonu za o půl stupínku lepší než tu první. ()

Sebule 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že jsem i s druhou sérii spokojený. Scénář trochu pokulhával, nestihly se dodělat všechny dějové linky, protože si toho tvůrci vzali moc prostě. Ale jinak skvělá atmosféra a opravdu skvělé herecké výkony. John Cho velice příjemné překvapení a to taky Alfonso Herrera a Ben Daniels. Některé díly trochu nudnější a docela se to táhlo, ale já si to užil a bavil jsem se. Hodnocení: 8/10 ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stretol som sa síce aj s názorom, že druhá séria Exorcistu je lepšia, ako prvá, ale nemôžem s ním súhlasiť. Čo ma dosť mrzí, lebo prvú mám napriek pár nedostatkom rád a na druhú som sa tým pádom tešil. Nakoniec však nanešťastie nenaplnila moje očakávania. No veľa plusových bodov jej určite bez debaty musím uznať. Herci sú dobrí a snažia sa (hlavne doteraz prevažne komediálny John Cho a démonicky charizmatický Ben Daniels), postavy sú sympatické, atmosféra sa vcelku vydarila, mnohé scény sú poriadne krvavé a nechutné (čo je tiež plus... asi) a scenáru treba uznať minimálne to, že nejde o lacnú náhražku prvej série, ale o značný príbehový posun úplne iným smerom. Rodina s vdovcom, opatrujúcim v rámci pestúnskej starostlivosti množstvo problémových detí je super základ... z ktorého bohužiaľ tvorcovia nedokázali vyťažiť tie správne drajvy a emócie. A tak sa jedna epizóda mŕtvolne potáca za druhou a každej chýba švih a pôsobivosť. Po technickej a hereckej stránke tomu ťažko niečo vytknúť, ale proste príbeh podľa mňa dosť solídna nuda, ktorá neponúkla skoro nič, čo by ma vyložene zaujalo, strhlo. Keby to malo o tri štyri diely menej, možno by to bolo lepšie, takto je tempo miestami ozaj dosť naťahované. ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Oproti sérii jedna je The Next Chapter přímočařejší a důslednější. Komunita pěstounské rodiny dokázala s příběhem dělat doslova divy. Kdyby jen trochu opadlo to věčné bilancování, osobní výkyvy k bohu a zase od něj na úkor akce (protože ta pokud k ní dojde je na vysoké úrovni ) považoval bych druhou sérii Exorcisty za seriálový počin roku. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Zbytečné pokračování. Oba hlavní hrdinové neutáhnou sérii. Nenahradí Geenu Davis ani jako herečku, ani jako postavu, která přinesla do první sérii jedinečný zvrat. Dokonce i téma spiknutí je zde spíš na efekt, než aby přineslo něco nového. Je to tuctové a nezachrání to ani nečekaná neheteronormativita. ()

Galerie (177)

Zajímavosti (3)

  • Tvorcovia pôvodne neplánovali dať deťom mnoho priestoru, ale keď videli, aké presvedčivé výkony dokážu podávať, museli im pridať viac scén. (Marceloo)
  • Natáčení 2. série začalo 28. července 2017 v kanadském Vancouveru. (Varan)
  • V druhej sérii sa tvorcovia chceli zamerať na vzťah otca Ortegu (Alfonso Herrera) a Marcusa Keana (Ben Daniels), pretože v prvej sérii ich dej skôr rozdeľoval než spájal. (Marceloo)

Reklama

Reklama