Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey se sice zbavila démona, problémy její rodiny však nekončí. Posedlá je znovu její matka, která se hodlá pomstít všem, kteří se účastnili exorcismu... (TV Prima)

Recenze (4)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ked stále dobro dostava na p..u a ešte sa to každou častou prehlbuje a tato nieje výnimkou. Dobro vie prekvapiť a dúfam, že i tu začne aspoň remizovať i keď zatial je to čistý debakel. Dalsia super cast, samé uzasné zvraty i veľa mŕtvych, len niečo mi hovorí, že táto cast mohla byt o čosi dejovo prepracovanejšia, tak silné 4*. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tak. Jedna kapitola dějství byla ukončena a ihned začíná druhá. Tento tah tvůrců udivuje. Daleko lépe by udělali, kdyby si takovýto námět ponechali pro druhou řadu a více dějství rozvinuli. Každopádně se v devátém díle začnou dít neočekávané věci, kdy se to bohužel neobejde bez mrtvých. A co Casey? Bude mít už konečně klid? Dramaticky to začne, dramaticky to skončí. V centru dění je nyní Angela, svého času, jak už víme Morgan. Desátý díl již po tom všem nelze nechat bez povšimnutí. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Tak toto už je vážne masakra. Doslova. Naši hrdinovia majú v rukávoch čoraz menej dobrých kariet a prevaha zla je, zdá sa, obrovská. Posledné sekundy však naznačujú, že dobro stále žije. A bojuje do posledného dychu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama