Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas a Marcus doprovázejí Harper poté, co ji zachránili z rukou její šílené matky, do nového domova. Odhalí dvojice exorcistů, co se děje v domě na tajemném ostrově...? (TV Prima)

Recenze (4)

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gratulácia? Ešte nie, ale smeruje to k tomu, pretože filmári sa polepšili a seriál sa stáva sledovateľným. S epizódou č.4 som mierne spokojný, zápletka je zjavná, príbeh rozbehnutý slušne... Moje negatívne názory sa vytrácajú, pravdu ukáže však až nasledujúca epizóda. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože se v tomto díle neděje nic extra "vymítačského", pořád všechno dává smysl a je zajímavé sledovat, jak se vše hromadí a směřuje k ...nějakému vyvrcholení, události. A tam se bude lámat chleba. Seriálu fandím, tak doufám, že to bude solidni finále. Nicméně tvůrci se i tak snaží dát každému dílu nějakou tu wow událost, aby to nebylo jen takové posouvání postav na porážku. Tentokrát si ji nechali na posledních deset vteřin a jistě není z té katogorie...to jsem čekal :o) ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obe linky sa síce (konečne) prepájajú... ale lepšou to druhú sériu nerobí. zatiaľ dosť nuda. Dosť sa naťahuje tempo - ak by to malo o dve tri časti menej, zrejme by šlo o vyrovnanejšiu a lepšiu sériu. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama