Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žije v místech, kde přežijí jen ti nejméně schopní. Je flexibilní, dynamický, pozitivní, nekonfliktní, komunikativní a proaktivní, i když neví, co to znamená. Ve svém teritoriu se stává šelmou. Dere se vzhůru přes mrtvoly vlastního druhu, ale jestli někdy vystoupí až na vrchol, netuší... Věří. Takový je člověk kancelářský a toto jsou zákony jeho džungle. (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Není to úplně špatné, ale ani úplně dobré. Pokud tomu dobře rozumím, jde vzhledem k roku výroby 2014 uvedeném v titulcích o pilotní díl nakonec nenatočeného seriálu, který se ČT rozhodla odvysílat letos. No, docela by mě zajímalo, jak by takový seriál vypadal - inspirace Kanclem je sice zjevná (aha, to je možná ono - přiznaný remake Kanclu nakonec dostal přednost?), ale mohlo z toho vzniknout něco sympatického, pokud by se tvůrci v následujících dílech namísto karikatur typických kancelářských typů soustředili také na příběh, pokud by délku epizod zkrátili na polovinu a stavěli proboha na něčem zajímavějším než na sporu o klimatizaci. Z obsazení mě potěšily především přesná Ivana Uhlířová s permanentním výrazem pokerové hráčky a roztomile zmatená Eva Josefíková, obě mají komediálního talentu na rozdávání. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nakonec to docela vyplynulo z odpadu, ale moc nechybělo. Eva Josefíková hraje zase úplnou blbku, a tak největšího sympaťáka obstará Luboš Veselý (co to znamená, si dosaďte sami). Nejlíp v téhle televizní noticce hraje Ivana Uhlířová. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Niečo ako celkom podarený pokus o The Office Rickyho Gervaisa, len tamto geniálne dielko bolo natočené seriálovo a títo sa snažili povtipkovať v kancelárii v jednej časti. Ale hlavne je to na naše pomery verne natočené, presne tak to v našich officoch vyzerá a nerozumiem, z akého dôvodu niekto dal odpad či jednu hviezdu. Zjavne sa pár osôb urazilo a nechápe, čo je to nadsádzka. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Dost trefnej dokument na téma kancelářský krysy. Měl jsem tu možnost to zažít na vlastní kůži, takže jsem ty typy lidí přesně poznal. Eva jako zmatená asistentka ve zkušebce. Naproti ženská, která si jde s vážnou tváří za svým. Týpek kterej má na salámu. Problémky typu okno/klimatizace. I ten šéf oddělení se povedl. Ne že bych se zasmál, ale je to povedený. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Ze života jedné kanceláře o pěti lidech, kteří nepracují, ale řeší technický chod kanceláře. Dobře obsazené, trochu i zábavné, ale za dvě hvězdy dám jen ty animované poučky jako mezihry, které mi přišly opravdu zábavné... takže to místo jednačtyřiceti minut mohlo trvat jen pět. Nejlíp se koukalo na Evu, nejlíp zahrála Ivana. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Pobavilo, a připomnělo léta strávená v něčem podobném, ve státní správě, kde žabomyší války byly na denním pořádku. Ivana Uhlířová jako šéfka byla super. Nejvíc mi vadily vysvětlující prostřihy, za ty jen 2 hvězdy. ()

garry 

všechny recenze uživatele

Totální nesmysl. Takhle pracují státní úředníci. Malá soukromá analytická firma se musí jinak ohánět, aby si vydělala na mzdy a nájem. V žádném případě by nezaměstaly taková líná kopyta. Šéfka by se neshazovala před zaměstnanci a nevyřizovala by před nimi soukromé telefonické hovory. Jednak musí shánět zákazníky, jít příkladem aby mohla sdírat z podřízených kůži. Jinak si nevydělá na Insignu. Blbost, blbost. ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

Po téměř dvaceti letech v nadnárodních korporacích prohlašuji, že to je velmi vtipně výstižné podání kancelářského mikrosvěta. Na pět hvězd to plně není, ale dávám je na truc potrefeným husám :-) ()

Peabody odpad!

všechny recenze uživatele

Jen uvědomělý masochista jako já dokáže prokoukat těchto 40 minut krystalicky čistých nesmyslných keců několika individuí v kanceláři. Základní téma je vskutku zásadní, pustit klimatizaci nebo nepustit. Opravdu shakespearovské, umocněné naprosto zhnuseným odříkáváním dialogů všech zúčastněných. Raději nechci vědět, kdo psal tenhle jakoscénář (ono asi není náhoda, že není ani v titulcích, je tam jen vedoucí projektu), za to musela jít silná přímá platba. Vše umocňuje chroptění nějakého death metalu. Velmi důrazně varuji. Ani Eva Josefíková ani Jitka Čvančarová nemají co předvést, takže první jen koulí očima a druhá jen povýšeně stahuje koutky. M9t na to možnost, nechám to někomu předepsat k náhradě. Že je pod tím podepsán p. Reitler je docela smutné. ()

McMerkurion 

všechny recenze uživatele

...až na tu neskrytou reklamu na Kaufland a Heuréku docela zábavná sonda do obyčejného problému, který dokáže opravdu rozvířit vášně, nejde tu jen o to: pustit či nepustit klimatizaci,ale i o to, kdo vlastně ustoupí. No, nebejt takovejch prkotin, byla by to v práci nuda... ()

Reklama

Reklama