Reklama

Reklama

Recenze (14)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Tyhle klipy neparodují jenom slavné hudebníky, ale i filmy, a musím říct že někdy velmi originálně a stylově. Stačí říct pár názvů: Amish Paradise (původní písnička Gangsta's Paradise a film Svědek), Gump (no comment ;-), Like a Surgeon (samozřejmě madonna a Like a Virgin), Fat (Bad Michaela Jacksona) atd. ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

tieto klipy u mna patria na kazdu dobru kolejni izbovicu, proste pobavia ci uz vizualne alebo ako audio a ked ma clovek nejake to promile v krvi tak duplom... pre mna je Weird Al umelec s velkym U, pretoze ono to chce kuraz nieco sparodovat a pritom tomu dat taku kvalitu a vtip... ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Weird Al je prostě génius. Fláky typu "Gump", "Smells Like Nirvana", "Like a Surgeon" nebo "Amish Paradise" mě vždycky uzemní. Pravda, ne všechny klipy jsou tak geniální jako tyto 4 jmenované, ale i tak si to těch 5 hvězd zaslouží. Mít parodii od Ala, to je pro každou popstar sen ;) ()

Hever 

všechny recenze uživatele

Poměrně zdařilá série hudebních videoklipů, které parodují celé spektrum hudebníků hlavně z 80. a 90. let (Nirvana, Michael Jackson...) od jednoho amerického komika. Některé klipy vás smetou ze židle svou šíleností, u jiných zhnijete nudou. ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

Klipy skvělého parodátora, zpěváka a herce Ala Yankovice. Spousta hitů 90. let se dočkala hodně povedených a vtipných parodií ve stylu Bláznivé střely. Vyzvednout musim Amish paradise - u toho se budu chlámat pokaždý! Nebo Like a surgeon a Smells like Nirvana, který sice není tak srandózní, ale zase hodně trefně natočený. Fakt velká prdel a i když pár klípků je poněkud slabších, tak jenom za ty zbylé silné musím hodnotit vysoko. ()

Dzegr 

všechny recenze uživatele

Za Amish Paradise, Gump, Like a surgeon, White and nerdy, Fat, Eat it, Saga begins čtyři hvězdičky. Samozřejmě se vždy netrefí do vkusu. ()

coldrexx 

všechny recenze uživatele

100% za jeho tisíc tvaři a za klipy Saga Begins a Amish Paradise..jen škoda ze čeští parodující umělci nedokážou svoje parodie posunout za hranici trapnosti a inteligentne poladit texty jako Al ()

Reklama

Reklama