Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dospívající Alex Lansing má spoustu kamarádů a spoustu zájmů. Jenže má taky otravného bratra Stevieho. Jednoho dne Stevie najde minci a dá ji Alexovi s tvrzením, že je kouzelná a může mu splnit jedno přání. Alex si přeje, aby Stevie neexistoval. Ráno se probudí do světa, ve kterém je jedináčkem. Přestože se mu zpočátku nová situace zamlouvá a užívá si ji plnými doušky, přece jen v něm brzy začne hlodat pocit viny. Zanedlouho pochopí, že ztratil mnohem víc, než získal. Uvědomí si, že se mu vlastně nelíbí být jedináčkem. Když v televizi uvidí pořad, ve kterém vystupuje chlapec jménem Terrence Russell McCormack, který jako by Steviemu z oka vypadl, začne mladšího brášku postrádat. Aby vše napravil, začne hledat kouzelnou minci. (TV Nova)

(více)

Recenze (15)

castor 

všechny recenze uživatele

Neškodná a místy i milá rodinná komedie tolikrát viděného konfliktu mezi sourozenci, kdy si ten starší přeje, aby jeho neposedný bráška nikdy nespatřil světlo světa!! K jeho hrůze se jednoho rána probudí a najednou se ocitá ve světě bez mladší „přítěže“, zato s nejobletovanější roztleškávačkou školy na krku, pověstí talentovaného sportovce a modlu svých přátel. Daná úloha však brzy ukáže své trhliny a máme z toho typickou americkou moralitu, která klouže po povrchu až do očekávaného happy-endu!! Ideální komedie pro desetileté Princezny a o rok starší Batmany!! ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Variace na "The Big" s přesunem do "paralelního světa". Neurazí, ale ke kouzlu "Velkého" dost chybí. On přesun problémů při zestárnutí skýtá víc možností, než problémy se změnou počtu rodinných přílušníků :) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama