Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dospívající Alex Lansing má spoustu kamarádů a spoustu zájmů. Jenže má taky otravného bratra Stevieho. Jednoho dne Stevie najde minci a dá ji Alexovi s tvrzením, že je kouzelná a může mu splnit jedno přání. Alex si přeje, aby Stevie neexistoval. Ráno se probudí do světa, ve kterém je jedináčkem. Přestože se mu zpočátku nová situace zamlouvá a užívá si ji plnými doušky, přece jen v něm brzy začne hlodat pocit viny. Zanedlouho pochopí, že ztratil mnohem víc, než získal. Uvědomí si, že se mu vlastně nelíbí být jedináčkem. Když v televizi uvidí pořad, ve kterém vystupuje chlapec jménem Terrence Russell McCormack, který jako by Steviemu z oka vypadl, začne mladšího brášku postrádat. Aby vše napravil, začne hledat kouzelnou minci. (TV Nova)

(více)

Recenze (15)

castor 

všechny recenze uživatele

Neškodná a místy i milá rodinná komedie tolikrát viděného konfliktu mezi sourozenci, kdy si ten starší přeje, aby jeho neposedný bráška nikdy nespatřil světlo světa!! K jeho hrůze se jednoho rána probudí a najednou se ocitá ve světě bez mladší „přítěže“, zato s nejobletovanější roztleškávačkou školy na krku, pověstí talentovaného sportovce a modlu svých přátel. Daná úloha však brzy ukáže své trhliny a máme z toho typickou americkou moralitu, která klouže po povrchu až do očekávaného happy-endu!! Ideální komedie pro desetileté Princezny a o rok starší Batmany!! ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Variace na "The Big" s přesunem do "paralelního světa". Neurazí, ale ke kouzlu "Velkého" dost chybí. On přesun problémů při zestárnutí skýtá víc možností, než problémy se změnou počtu rodinných přílušníků :) ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

V roce 2004 jsem si chvíli myslel, že Lalaine je dívka, s kterou chci být. Asi poprosím pana googla, jakej jsem měl odhad... ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Průměrné, ale na televizní tvorbu poctivé dílko. Scénář průhledný od A do Z, přesto to není klasická americká školní blbina. ()

honzii 

všechny recenze uživatele

Na osamělé a nudné páteční dopoledne perfektní nenáročná (velmi nenáročná) zábava. Sice jde o naprosté klišé s předvídatelným koncem hned při zjištění samotné zápletky, ovšem příjemně natočené. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Jenda nudna nedele pri zehleni a helemese co se z toho vylouplo. Neskodny rodinny film a obcas se i clovek zasmeje. Ze bych byl uz tak sentimentalni nebo uz prilis stary? Klidne bych se podival znova.. ()

Majket 

všechny recenze uživatele

Nevěděla jsem vůbec, jak to ohodnotit. Je to totálně průměrný film, ale je to strašně roztomilé... Roztomilá nedělní komedie pro celou rodinu. Viděla jsem to v mladším školním věku a tak se mi to líbilo, že jsem se těšila, až to budou dávat. No, tak to nedávno dávali a já si to fakt užila. ()

Reklama

Reklama