Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kurihara Mia pracuje v oddělení pro styk s veřejností. Problémy do jejího života ovšem vnese viceprezident Mijoši Kairi, do kterého se zamiluje poté, co mu pomůže najít snubní prsten na pracovní cestě. Mia ovšem v té době ještě netuší, do koho se to zamilovala, dokud se Kairi neobjeví v jejím oddělení na zácvik. A je to právě Mia, která ho má do problematiky zasvětit. Kairi je velmi hodný a pozorný muž a Mia se do něj zamilovává čím dál tím více, jenomže Kairi je ženatý… (Zíza)

(více)

Recenze (2)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Prozatím za 3 hvězdy, protože jako správný recenzent bych musel vykonat reprízu. Na seriál jsem se hodně těšil, Hideaki Takizawa je pro mě jeden z mých nejoblíbenějších herců, který se mi vpálil pár tituly do paměti, Emi Takei patří k nejtalentovanějším herečkám z 90.let (na stejné úrovni je akorát Hirose Suzu). Mezi dvojkou to celkem solidně jiskří a scénaristi mají diváka hned na háku, ale tak nějak napětí v posledních dílech slábne, dramatické oblouky se úplně neprotínají, některé vedlejší charaktery a příběhy jsou přinejmenším divné, když ne otravné. Zejména psychopatická manželka hlavního hrdiny. Takizawa je navíc ještě nemožně mladý, aby mohl podat roli ranaře, ředitele velké společnosti, úplně mu to tak nesedí, jeho charakter je zajímavý a air guitaring ještě více (akorát mohli tvůrci tedy zvětšit repertoár, než 1 song). Emi Takei jako Kurihara Mia je vynikající, není ji moc co vytknout, ale tak nějak seriál pro mě postrádá ten žár a pnutí jako starší pecky typu Majou no Joken, Narita Rikon aj. ()

Martyska 

všechny recenze uživatele

Neviem-neviem ako mám tento seriálik ohodnotiť. Zo začiatku sa mi veľmi pozdával, atmosféra bola voľná, charatkery sa ešte len vykresľovali...vyzeralo to byť na pokojnú doramu bez nejakých intríg a pod. Postupom času však prišla na scénu otrasná povaha jednej z postáv až sa mi žaludok dvíhal. Celkovy dojem nie je zlý a ten, kto má rád ustavičné napätie vo vzťahoch a milostné trojuholníky si seriál určite užije, no ja som mala chuť na niečo iné. ()

Reklama

Reklama