Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Silný příběh, který zahrnuje celou škálu postav – od příslušníků horních vrstev královského dvora až po ty nejnižší služebníky – vypráví o vášnivých milostných aférách, mocenských bojích a neopětované lásce. V jeho centu stojí nová královna – silná, komplikovaná a tvrdohlavá žena, která se musí, ať už jakkoli, stát trvalou ikonou. (HBO GO)

(více)

Recenze (8)

PaRi 

všechny recenze uživatele

Od historického seriálu nechci nic víc, než aby mne přenesl do doby, herci byli v postavách uvěřitelní a nepůsobili, jak to často vidíme, jen jako současníci v kostýmech a aby každým díl udržoval můj zájem a chuť podívat se na díl další. Tohle vše tenhle seriál, alespoň v 1. sérii pro mne splňuje, takže velká spokojenost. Pokud příběh navíc vykresluje zajímavá kamera a vše podbarvuje dobře napsaná hudba, nepotřebuji víc. Kdyby tak tohle uměla udělat současná Česká televize, jako to kdysi uměla ta Československá v seriálech F.L.Věk, Sňatky z rozumu, Lékař umírajícího času a dal. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V porovnání s The Crown je tohle mnohem slabší, ale pořád skvěle britsky nadprůměrné historické kostýmní dobové drama. Viktorie má sice fantastický vizuál a výpravu, ale co se týče příběhu, je neskutečně pomalá a vlekoucí se, máloco si z toho budete pamatovat, žádné šokující zvraty to nemá. Nicméně Jenna je výtečná a ostatní herci taky, hudba je taky dobrá a celkem fajn se u toho odpočívá - není to taková šílená depka jako seriál od Netflixu, Viktorie je pozitivnější, ale o to méně zajímavá vlastně je. Čekal jsem víc, nicméně britské historické drama je britské historické drama, dobře natočené, líbivé... takže 70%, ani víc, ani míň. Zázrak se nekoná, ale špatné to není. Záživnější zápletky a tempo (nepíši větší, protože Viktorie žádné tempo nemá), by tomu prospěly. Za zkouknutí to ale stojí. ()

Reklama

MirkaP 

všechny recenze uživatele

Seriál je hlavně o Viktoriině rodině, méně už o jejím kralování. No budiž, ale i to rodinné a domácí zákulisí jede jen tak na povrchu. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Taková příliš romanticky založená pohádka plná příliš obrázkově-počítačového pozadí. Bez nějakého napětí, bez neunylosti, bez náboje. Všichni takoví příliš hezcí. Vše bez dramatu a když už se divákovi nějakého dostane, zase to vypadá jak z nějaké dětské pohádky. Škoda. To raději The Crown. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trvalo mi déle než polovinu sezóny, než jsem rozklíčoval, jak mám vlastně k seriálu přistupovat. Nakonec jsem se rozhodl pro fikci z viktoriánského období částečně postavenou na historickém základě. Pokud nebudete očekávat historickou věrnost a dokážete vydýchat místy přebujelou romantiku, mohli byste se celkem dobře bavit. Mě se po určitém rozčarování podařilo pochopit záměr tvůrců, vykašlal jsem se na zbytečné kritizování a nakonec jsem nebyl zklamán, ani jsem se nenudil. ()

Galerie (415)

Reklama

Reklama