Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seriál Viktorie z dílny uznávané spisovatelky Daisy Goodwinové, která je zároveň autorkou jeho scénáře, mapuje rané období vlády jedné z největších panovnic v dějinách. Velkolepý výpravný seriál s hvězdným hereckým obsazením, který čerpá ze skutečných událostí a podrobných deníků samotné královny, vykresluje detailní portrét její proměny ze spontánní osmnáctileté dívky v dospělou ženu, matku a panovnici Spojeného království Velké Británie. Děj nové řady, v níž se z Viktorie stává pracující matka, která se snaží vyvážit své vladařské i rodičovské povinnosti, začíná šest týdnů po skončení první série. Albertovi se však stále nedaří nalézt vedle mocné manželsky své místo. (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že se nejedná o typický historický seriál, to jsem pochopil už během první sezóny a rychle jsem si zvykl, ale po lepší druhé řadě jsem přece jen čekal o něco málo lepší výsledek. Třetí série nebyla špatná, ale znovu ji pro mě poznamenala mnou nenáviděná politická korektnost a telenovelová zlá sestra s plným košíkem intrik. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koruna to není, ale na to jsem si už dávno zvykl. Také Viktorie si ovšem i ve třetí sérii udržuje (svůj) standart, který nastolila už první sezona. Výprava je stále excelentní, herecké výkony stále vynikající... jen po té dějové stránce se to prostě občas trochu vleče, ale s tím se nedá nic dělat. Tenhle seriál je pořád parádní, poctivá historická podívaná, která stojí za pozornost. 80%. Občas je to sice trochu telenoveloidní, ale v tomhle případě to samozřejmě vůbec nevadí. ()

anatheman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O jeden stupeň horší než předchozí série. Máme tu opět nešvar z 1. sezóny - tedy množství vedlejších linií. Ne že by mi samy o sobě vadily, každopádně ve vztahu k "epické" lince, která se týká Viktorie a Alberta, působí přece poněkud paraziticky. Ale jinak nemám s touto sérií problém. Máme tu řadu nových a sympatických postav. Ozývají se nešvary z minulosti a výše zmíněný vztah mezi Viktorií a Albertem je vykreslen úžasně. A do toho se připojují rostoucí děti. Historické problémy jsou zde možná lehce na periférii, ale přesto se jim seriál dostatečně věnuje. Takže 4 hvězdy. Jo a Jenna.... opět úžasná. :-) ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I třetí série je nejzajímavější ve vztahu Alberta a Victorie,nicméně se přidává skvělá postava ministra zahraničí. Velmi dobře je zakomponována i rozrůstající se královská rodina a jejich dětské problémy (Bertie se povedl). Tato série mně bavila nejvíce. ()

veruna.b 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobně se mi třetí série líbí zatím asi nejvíce. Velice zajímavá postava sestry Victorie je opravdu brilantně podaná! Také ministr zahraničí je taky skvělý! Bertie byl pěknej sprateček a je super, že v seriálu také tak jeho postavu podali. Za mě 5 hvězdiček ♥ ()

Reklama

Reklama