Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Den po útoku prezident Kirkman umlčí ničemného guvernéra a začne se rodit spiknutí. FBI spouští lov na útočníky. (Netflix)

Recenze (3)

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní epizoda příliš hloubky nepobrala, avšak nenudila a do jisté míry i pobavila. Jenže druhý díl už je v některých místech vyloženě hloupý a tím pádem i otravný. Chápu, že je seriál určen převážně mainstreamovému publiku, které se spokojí s konzumací předložené "pravdy". Takový divák stále považuje 9/11 za dílo zlých teroristů, takže si ani nemůže povšimnout, jak neskutečně mizerně je vykreslena postava vysoce postavené agentky FBI v podání Maggie Q. Inteligentní, bystrá, zapálená pro věc, atd. Vzhledem k jejímu velmi příznivému profilu a ideální pracovní pozici by každý nabyl dojmu, že musí 9/11 okamžitě demaskovat jako inside job. Jenže agentka přesto setrvává v nevědomosti. Z logiky věci vyplývá, že nemůžeme být zároveň Sherlockem Holmesem a tupou ovcí. Takže buď její postava trpí mnohočetnou poruchou osobnosti a našla by uplatnění spíše v seriálu Mr. Robot, nebo je vysvětlení mnohem prostší a zkrátka se jedná o absolutní scénáristickou bezradnost, po které každý soudný fanoušek zahodí seriál Designated Survivor někam ke hranici odpadu. ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak píše lakart, laťka byla posunuta.. U mě na nejvyšší možný level - takový rozjezd seriálu si přesně představuju - pilot, který navnadí a hned od druhého dílu do toho šlápnout. Byl jsem rád, když jsem zjistil, že do první série přiřadili původně pouze 13 epizod, což mi přijde na takovéto seriály v pohodě, ale z oznámení o prodloužení na "plnohodnotných" 22 epizod mě přivedlo malinko do rozpaků.. Jestli si Designated Survivor zachová stejné kvality, jako první díly, klidně sem s tím.. Tak uvidíme.. Já do toho rozhodně jdu. ()

lakart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nastavená laťka prvním dílem byla dle mého názoru druhým posunuta o kousek výše. Tvůrci se asi opravdu zaměří na vývoj charakterů. Problémy, které vyvstanou před novým prezidentem mají logickou příčinu i řešení. Doufám, že to bude takto pokračovat. 85% ()

Reklama

Reklama