Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

V západním křídle se objevují nové tváře a silné řeči. Kirkman spouští volební kampaň ovlivněnou etickými dilematy a hrozbou terorismu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

darius1706 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WTF. Po druhé sérii, kde to šlo do kopru, jsem doufal, že se poučí a bude to dobrý. Jenže nebylo. Je smutné, že funkci Jacka Bauera tu místo Kiefera táhne pořád ta 40ti kilová asiatka, u které je směšné už jen to, když se snaží tvářit drsně. Jinak nevypadá zle, ale sorry, tohle ne. Tato série je ztělesněním vlhkého snu někoho, kdo si v něm vysnil, jak by si představoval svého milovaného prezidenta. Že to v reálu není možné mu zapomněli říci. A tak se kromě toho tady ještě řeší celou dobu kampaň, kde honem loví témata z paty, aby je zase opouštěli. Je to série, kde v každém díle narazíte na nějaké téma - máme tu přistěhovalce, transgender, homosexuály (tady si přijdete na své, protože absolutně zbytečná scéna s tím, kde si to dva chlapi rozdávají, prostě nemohla chybět, abyste pak zjistili, že jeden z nich.... nic, to bych vás připravil o jedinou zápletku, která tu je), celosvětový virus (haha, rok na to fakt vypuknul, to je náhodička), rakovina, ženské hnutí a nad tím vším mudruje Kiefer Suherland ty svoje sladký kecy. Občas si sice udělá nějakou tu dohodičku, což mu neopomene ta italská slečna pokaždé omlátit o hubu, ale to je jen takové, aby se neřeklo. Jinak se tam neděje vůbec nic. Šlo to do kopru téměř stejně, jako poslední série Domu z karet, tady ovšem ne proto, že by vyrazili tahouna a neporadili si s tím, ale proto, že scénárista byl magor sám od sebe. Měl jsem co dělat, abych se vůbec dokázal donutit to dokoukat, takže za mě odpad, max. 5%. ()

B3n odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia sezóna sa zmenila na nechutnú neomarxistickú žumpu, ktorá stiahla celý seriál do kanála. A aj celkovo dej okolo prezidentskej kampane je dosť nudný, nečudujem sa, že skončili v polovici sezony, nedopozerané. Ale ak niekoho láka pozrieť si v politickom seriáli kopuláciu dvoch mužov, nech sa páči, každý má nejaké chute. Pre dej seriálu to nemá absolútne žiadny význam. Skôr ma zaujala taká náhoda, že rok dopredu (seriál je z 2019) niekto pripravil americkú verejnosť na epidémiu vírusu, ktorý neškodí rovnako všetkým ľuďom, ale "zameriava sa" viac na farebných ľudí. Dnes je 2020 a máme vírus, ktorý viacej škodí starým ľudom. Takisto v seriáli odznelo pár viet o zdravotníctve, ktoré sú takmer doslova rovnaké ako sa dokolečka omieľajú v demokratických debatách v primárkach. Ako keby to malo rovnaký zdroj, ktorý vedel dopredu, čo sa bude diať. ()

bearmeedek odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po druhé sérii jsem věděl, že ta třetí bude ještě horší, ale jsem statečný. Celé se to točí okolo prezidentské kandidatury a předvolební kampaně, tudíž samo o sobě hnusné téma. Ovšem co tady dokázali! Tohle vůbec nemělo opustit Ameriku. Neustálé tlachání a řešení blbůstek v tom nejlepším světle a demokracii. Špionážně - krimi linka na pozadí už ani náhodou. Jen pokus o bioterorismus. A protože s jídlem roste chuť, tak to ti mazalové ještě vyšperkovali k dokonalosti tímto: Dva černoušci už si nedávají letmou pusinku, ale vášnivě se líbají a navíc si vzájemně něco strkají do zadku. Nevšimnul jsem si co, byl to takový hodně tmavý propletenec. A dále naběhne na scénu nová postava - švagr prezidenta, vlastně transka švagrová. První dvě třetiny série jsem jel posunem, zbytek už jsem nějak přetrpěl. A fuj, hanba vám, takhle zprasit dojem z první řady!!! ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufal jsem, že když se toho chytl Netflix, tak se kvalita zvedne...Jediné čeho si člověk všimne víc, že je tady víc sexu (respektive v prvních dvou sériích nebyl vůbec), ale kvalitativně to je na úrovni mizerné s2. Šance udělat tady další House of Cards trestuhodně nevyužitá. 3.5/10 ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama