Reklama

Reklama

Prezident v pořadí - Série 2

(série)
Trailer
USA, (2017–2018), 15 h 30 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Kiefer Sutherland, Italia Ricci, Maggie Q, Kal Penn, Zoe McLellan, Natascha McElhone, Ben Lawson, LaMonica Garrett, Paulo Costanzo, Adan Canto, Reed Diamond (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Ve druhé řadě seriálu je Tom Kirkman v prezidentském úřadě už rok a je plně odhodlán dopadnout teroristy, kteří stojí za útokem na Spojené státy. (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šílený kvalitativní sešup. Místo nějakého pořádného intrikování a teroristů je tady očividná snaha udělat z DS nekonečný seriál, kde se řeší hovna. Např že nejde proud ve městě atd. Dokoukal jsem to jenom proto, že s3 už dělal Netflix, tak tady zůstává naděje, že se to přece jen zlepší. 4/10 ()

draxxi 

všechny recenze uživatele

Je mi lito, ale 9.dilem koncim. Z prvni rady jsem byl dost nadsenej, ale bohuzel mezi prvni a druhou radou jsem shlidnul komplet Dum z karet. A ten mi prijde mnohem pravdepodobnejsi. Tahle parta kolem pana prezidenta Kirkmana je cestnejsi a charakternejsi nez cely Rychly sipy dohromady. Asi by se to tak Amikum libilo, ale bohuzel je tohle scifi... A kdyz scifi, tak si dam radsi Vetrelce... 31/10/2020 58% ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle se snad nedá ani nazvat, že to podělali, protože to slovo není dostatečně výstižné. První řada měla soudržnost a atraktivitu. Z neznámých důvodů vše fungující bylo odstraněno a začala americká hra na umělé konflikty mezi prezidentem a zbytkem Ameriky. Střed Evropy nechápe. Co všechno se zde vytvořilo za ptákoviny, čím se zaobírají, senát a kongres likviduje prezidenta, protože je nestranný a "slouží" svému lidu. Konečně jsem pochopil, proč říkají: Bůh žehnej Americe ... . Tak jak jsem první řadu sjel velice rychle, druhou jsem protahoval a protrpěl. Jediné světlé chvilky byly, pokud se na pár minut mihla agentka Hannah. Jo, už mám to správné slovo - posrali to. ()

B3n 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál má jednu veľkú smolu, že po prvých desiatich častiach prvej série prišlo k zníženiu dynamiky až takému, že sa scenáristom nepodarilo naskočiť na rýchlik, ktorý rozbehli a potom z neho vypadli. Celá druhá séria pokračuje vo vlažnom tempe, plus sa pridávajú klasické scenáristické ekvilibristické konštrukcie, ktoré sú znakom dochádzania nápadov. Náhody (príliš veľa na takú malú skupinu ľudí a prliš často) načasované na presnú sekundu a pod. Druhá séria je ešte stále bez problémov pozerateľná jednohubka, ktorú by som mierne odporučil pozrieť si, ale na druhé kolo nebudem mať chuť. Uvidíme, čo prinesie tretia séria, ale kedže má len desať dielov, tak je asi jasné, že dostali stop, tak ako mnohé iné seriály, ktoré sa nechytili, alebo im došiel dych. U tohto seriálu je to škoda, pretože prvá polovica prvej série bola pre mňa naozajstnou špičkou toho, čo sa kedy natočilo... ()

Galerie (643)

Zajímavosti (1)

  • V jednom dialógu je spomenuté, že palivové články, ktoré mali poslúžiť ázijskému diktátorovi na produkciu jadrových rakiet, pochádzali zo Slovenska a taktiež, že kontajnery, ktoré ich obsahovali, pochádzali z Prístavu Bratislava a smerovali do amerického Baltimoru. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama