Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když bomba zabije prezidenta a další vysoké politiky, musí najednou řízení vlády plné zmatku převzít jeden ostýchavý člen kabinetu. (Netflix)

Recenze (9)

HonzaBez 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál nabízí trošku zidealizovaný obraz americké politiky, zvláště v kontextu dnešního prezidenta Trumpa. A i některé další politické reálie se zdají být trošku science fiction (britská premiérka pakistánského původu, ruský prezident, kterému se dá věřit). Ale celý ten příběh o velkém vnitrostátním spiknutí s Kieferem Sutherlandem v hlavní roli je dost strhující a plný napětí. Člověk se ani chvilku nenudí. Nelze si nevzpomenout na seriál 24h a Sutherlandovu postavu Jacka Bauera. Kdo má rád tyhle typy seriálu (politický thriller) zklamaný nebude. ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spin off ke 24 hodinám, kde se Jack Bauer stal prezidentem? Ne tak docela.. Ale nelze se ubránit srovnání právě s 24 a také s kariérním postupem Jacka Ryana v románech Toma Clancyho, což byl také jeden z předobrazů pro Jacka Bauera. Kiefer je pro mě od jisté doby (ano od Jacka Bauera) bůh. Nežeru ho úplně ve všem, ale Jack Bauer je pro mě dodnes nepřekonaný seriálový hrdina. Tom Kirkman je zcela jiná postava, která je nutná vypořádat se s nenadálými okolnostmi a Kiefer ho hraje parádně. Ale není jediný, kdo by v Designated Survivor za něco stál. Postav i herců je zde tak akorát, aby to člověka zajímalo a neztrácel se v nich. U mě si Designated Survivor získal pozornost a já jsem odhodlán dát mu šanci na celou sezónu. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Král je mrtev, ať žije král! Kiefera Sutherlanda už údajně omrzel Jack Bauer, tak to teď chce pro změnu zkusit rovnou jako "nikým nevolený" americký prezident! :) ___ Pilot je svižná pecka přesně v duchu toho nejlepšího z mojí seriálové kultovky 24 hodin, takže je možná na obzoru nová velká závislost... 90 % ()

lakart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda má našlápnuto na lehce nadprůměrný dramatický seriál se skvělým Kieferem v hlavní roli, který opustil PTO a raději se stal prezidentem. Doufám, že se tvůrci zaměří na morální dilemata a rozvoj charakterů, detektivní zápletku bych osobně dal do pozadí. No, nechme se překvapit, jaký je záměr. Námět je originální a nabízí spoustu možností vývoje příběhu. 80% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Pilot Designated Survivor mě strhnul jako žádný jiný. Jasně, není to nové House of Cards, ale 24 hodin v bleděmodrém, ovšem hned od první scény, kdy vyletí do povětří Capitol s komplet americkou vládou, a Kiefer je coby "určený přeživší" pasován na prezidenta tak rychle, že se z toho pozvrací, až po naznačení toho, že strůjci útoku se dost možná teprve zahřívají, to perfektně šlape. A zároveň to výborně funguje jako lék na trumpovskou kocovinu, protože Kieferův prezident je samozřejmě takový ten ideální prezident, jaký existuje jen v amerických filmech. Tedy existoval jenom tam, dokud nepřišel Obama :) ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama