Reklama

Reklama

Prezident v pořadí

(seriál)
  • USA Designated Survivor
Trailer
USA, (2016–2019), 38 h 38 min (Minutáž: 41–53 min)

Tvůrci:

David Guggenheim

Hrají:

Kiefer Sutherland, Natascha McElhone, Adan Canto, Italia Ricci, Jake Epstein, LaMonica Garrett, Tanner Buchanan, Kal Penn, Maggie Q, Malik Yoba, Mckenna Grace (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(53)

Obsahy(1)

Kiefer Sutherland - v dlouho očekávaném seriálu Prezident v pořadí - hraje Toma Kirkmana, člena nižšího kabinetu, který je náhle jmenován prezidentem Spojených států po katastrofickém útoku na Kapitol Spojených států amerických. V tomto dramatickém thrilleru bude Kirkman bojovat o to, aby se země, ale ani jeho rodina nerozpadly, zatímco se bude pohybovat v nebezpečně vysokých kruzích státní politiky a zároveň povede vyšetřování, aby zjistil, kdo je zodpovědný za útok. (AXN)

(více)

Recenze uživatele arinečka k tomuto seriálu (1)

Prezident v pořadí (2016) 

No tedy nechápu moc ty kritické komentáře. seriál funguje. Asi to nemá být zrovna art film a asi tam je patosu fůra, ale na druhé straně jsem u toho jak přilepená, už třetí díl, ale musela jsem se odtrhnout a nevím,co budu dělat , až skončím s osmým, víc na netflixu není. je to totálně návykový seriál, napínavý, že si ani nezajdete na wc. nebo jenom když fakt musíte. ()

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Bond má prvního kandidáta na režii?

Bond má prvního kandidáta na režii?

03.05.2017

Po miliardovém Skyfallu nám bondovská série nabídla Spectre, které se dočkalo horšího přijetí a nevydělalo ani 900 milionů dolarů. Filmová logika v takových případech velí zastavit stroje a zvážit… (více)

Reklama

Reklama